13 tautas ticējumi šoferīšiem – kā pasargāt sevi no nepatikšanām uz ceļa. Ievēro tos, un Fortūna allaž stāvēs tev klāt!

Lai neiedzīvotos nepatikšanās, daudzi autovadītāji ievēro zināmus noteikumus un iesaka to darīt arī citiem.


Lūk, interesantākie un noderīgākie ticējumi, kas būtu jāņem vērā autovadītājiem:

1. Atrodoties automašīnas salonā, autovadītājs nedrīkst pārskaitīt naudu vai ļaut to darīt pasažieriem. Naudas pārskaitīšana var piesaistīt ceļu policijas darbinieku uzmanību.

2. Vadītājs un pasažieri transportlīdzeklī nedrīkst svilpot, jo šāda darbība noved pie naudas zaudēšanas.

3. Putnu izkārnījumi uz pārsega ir laba zīme, kas sola ātru peļņu. Tomēr nav ieteicams tos atstāt uz ilgu laiku, jo tas kaitē automobiļa krāsojumam, bet tā atjaunināšana radīs zaudējumus.

4. Automašīnai nedrīkst pievienot rezerves daļas no transportlīdzekļa, kas ir cietis avārijā. Daudzi autovadītāji uzskata, ka pretējā gadījumu viņu automašīnu drīz piemeklēs tāds pats liktenis.

5. Lai nepiesaistītu zagļu uzmanību, savam auto nedrīkst pievienot detaļas no zagta transportlīdzekļa.

6. Nav ieteicams iegādāties transportlīdzekli, kas saistīts ar cilvēku nāvi. Šāds auto ir piesātināts ar nāves enerģiju un vēlāk sāk to izstarot.

7. Nedrīkst spert pa riepu. Tos, kas pārkāpj šo noteikumu, pa ceļam “uzrausies” uz policiju.


8. Pieredzējuši autovadītāji iesaka “nelamāt” automašīnu, atrodoties salonā, – transportlīdzeklis uz kritiku atbildēs ar bojājumu. Bet slavēt automašīnu vajag, turklāt to nepieciešams darīt tās tiešā tuvumā. Ja tas tiek darīts tālu no mašīnas, tās darbība sāks buksēt.

9. Auto entuziasti uzskata, ka saudzīga attieksme pret savu transportlīdzekli palīdzēs izvairīties no nelieliem bojājumiem un atsevišķos gadījumos tos novērst.

10. Automašīnu ieteicams iesvētīt tikai tiem, kas patiesi tic, ka šis rituāls pasargās viņu un dzelzs rumaku no nepatikšanām. Cilvēkiem, kuri to nolemj to darīt, vadoties no padoma, vai tāpēc, ka tas ir moderni, no iesvētībām nebūs nekāda labuma.

11. Nav ieteicams mazgāt automašīnu pirms došanās tālā ceļojumā.

12. Nevajadzīgi priekšmeti vai atkritumi automobiļa salonā piesaista sliktu enerģiju, tāpēc tev nekavējoties jāatbrīvojas no tiem.

Lasi vēl: Slavenā Viktorija Raidosa no Ekstrasensu Cīņām paziņojusi īstos iemeslus, kas atnes neveiksmes un slimības!

13. Priekšā braucošas automašīnas apdzīšana – tas draud ar nepatikšanām.

Pievienot komentāru