17. jūlijā mēness aptumsums: ietekme uz zodiaka zīmēm, gan naktī, gan dienā

Svari

Nav izslēgts, ka Svari aptumsuma ietekmē vēlēsies dažādot dzīvi: mēbeļu pārbīdīšana un pat pārvākšanās noritēs veiksmīgi, ja tam sāks gatavoties laicīgi un nekonfliktēs ar tuviniekiem sīkumu dēļ. Svariem paveiksies arī darījumu sfērā, ja noliks malā šaubas un rīkosies pārlieku nedomājot.

Skorpions

Skorpioniem aptumsuma laikā astrologi rekomendē atbrīvoties no sakrātajām dusmām un negatīvisma. Negatīvas emocijas slikti ietekmē pašsajūtu, kā arī kavē attīstību. Pieliekot pienācīgu pacietības devu, Skorpioniem izdosies nogludināt radušos konfliktus un izvairīties no nepatikšanām saziņā ar tuviniekiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem šajās dienās svarīgi būt uzmanīgiem finanšu jautājumos. Steiga un neuzmanība pret sīkumiem var kļūt par iemeslu tam, ka naudas līdzekļi aizplūst citur. Šajā laikā svarīgi ievērot uzmanību visā un neļauties kārdinājumam iztērēt iekrājumus izklaidēm.

Mežāzis

Mēness aptumsums notiks Mežāža zīmē, un tas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem saistās ar aktīvu rīcību. Mežāžiem ir vērts atstāt spītību un jāiemācās mainīt plānus, pielāgojoties dzīves apstākļiem, lai nepalaistu garām izdevīgus piedāvājumus.

Ūdensvīrs

Aptumsums atnesīs Ūdensvīriem ziņas no pagātnes. Nav izslēgts, ka šajās dienās Ūdensvīri saskarsies ar līdzīgām situācijām, kuras sūta pats liktenis, lai tevi stiprinātu. Tas nebūs sods, bet tikai atgādinājums par to, ka mācības ir jāatceras, lai nākotnē nepieļautu līdzīgas kļūdas uz bez grūtībām gūtu panākumus.

Lasi vēl: Krējuma – zemeņu želeja “Zemeņu paradīze”. Super garšīga!

Zivis

Zivīm aptumsuma laikā izdosies nokārtot personīgo dzīvi pateicoties aktivitātei. Tiem, kas jau ir attiecībās, astrologi rekomendē neieslēgties ar savu otro pusīti četrās sienās. Pastaigas svaigā gaisā, tikšanās ar draugiem un izstāžu apmeklējumi palīdzēs novērsties no ikdienas rūpēm un uzlādēs ar brīnišķīgu noskaņojumu.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru