17. jūlijā mēness aptumsums: ietekme uz zodiaka zīmēm, gan naktī, gan dienā

Daļējs mēness aptumsums notiks naktī no 16. uz 17. jūliju. Šajā laikā zvaigžņu un planētu enerģētika būs spēcīga, tāpēc astrologi rekomendē zodiaka zīmju pārstāvjiem būt uzmanīgiem un pacensties pavadīt šo laiku maksimāli mierīgi.

Mēness aptumsums notiks Mežāža zvaigznājā, un aptumsums noteikti mūs ietekmēs.

Auns

Daļēja mēness aptumsuma laikā Auniem radīsies iespēja sevi parādīt lietišķajā sfērā. Pateicoties aktivitātei un spējai ātri reaģēt, viņi varēs sasniegt vēlamo, kā arī pakāpties pa karjeras kāpnēm. Astrologi rekomendē veltīt laiku savstarpējām attiecībām ar kolēģiem un priekšniecību, izvairīties no konfliktiem un nesaskaņām, lai neprovocētu nepatikšanas.

Vērsis

Vēršiem mēness aptumsums atnesīs strīdīgu situāciju atrisinājumu. Šajā periodā beigsies kārtējais posms dzīvē, liekot Vēršiem atstāt aiz muguras notikumus, kurus nav iespējams labot. Skumjas par pagātni var sarežģīt attiecības ģimenē, tāpēc Vēršiem svarīgi uzturēt pozitīvu noskaņojumu un nežēloties par to, kas noticis pagātnē. Priekšā būs vēl daudz lidojumu un jaunu sasniegumu.

Dvīņi

Dvīņiem astrologi rekomendē pievērst uzmanību dzīves finansiālajai pusei. Aptumsuma laikā būs vieglāk atbrīvoties no ilūzijām, kas traucē kļūt bagātākiem. Tāpat Dvīņi varēs ievirzīt spēkus vajadzīgā virzienā. Ienākumi palielināsies, ja Dvīņi nesēdēs rokas klēpī salikuši un nesteidzinās notikumus. Visam ir savs laiks.

Vēzis

Mēness aptumsums palīdzēs Vēžiem pievērst uzmanību apkārtējiem, lai viņiem palīdzētu. Vēži varēs sakārtot savu dzīvi. Veselīgs egoisms ļaus atbrīvoties no manipulatoru ietekmes un nostāties uz ceļa, kas ved uz personisko labklājību. Plānus un vēlmes labāk turēt noslēpumā, lai tie realizētos dzīvē.

Lauva

Lauvām vajadzētu pievērst uzmanību sava pašsajūtai, lai nepalaistu garām organisma sūtītos signālus par kādas slimības attīstību. Mēness aptumsuma laikā iespējams uzlabot imunitāti, pateicoties tautas medicīnas līdzekļiem. Turklāt Lauvām izdosies izmainīt situāciju darījumos sev par labu, ja vien neļausies emocijām un ieklausīsies tajā, ko saka saprāts.

Jaunava

Jaunavām aptumsuma laikā nevajag kautrēties lūgt palīdzību. No 16. uz 17. jūliju nebūs nekas neiespējams, ja noticēsi saviem spēkiem un izpildīsi tikai tās lietas, kurām ir nozīme konkrētajā dzīves posmā. Samērīgums un steigas trūkums ļaus pagūt daudz ko, ieliekot fundamentu nākotnes uzvarām un sasniegumiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru