19.augustā gaidāms pilnmēness, kurš daudziem no mums atnesīs jaunu dzīves posmu, taču ne visiem to laimīgu

Jebkurš jauns mēness ir jauns cikls un sākums, bet jaunais mēness 2020. gada 19. augustā ir īpaši svarīgs. 

Visbeidzot, ilgā laika posmā mums ir bijis harmonisks Jaunais Mēness, kura uzdevums ir sākt cilvēkus noskaņot nākotnes realitātei. Šis laiks mūs atgriezīs atmiņās par pagātni un kā labot pagātnes pieļautās kļūdas.

19. augustā pulksten 5:42 jauns mēness notiks 26 grādos Lauvas savienojumā ar Merkuru un Marsu. Bet jau pulksten 11:21 Mēness pāries Jaunavas zīmē.

Tas nozīmē, ka Jaunais Mēness mums radīs radošu pamatu nākotnes uzlabošanai. Saņemsim drosmi, piemēram, izteikt savu individualitāti, radīt savu telpu, uztvert pasauli ar lepnumu un ar prieka sajūtu darīt visu.

Būs jānoskaņojas Jaunavas zemē, kurai savukārt ir jārūpējas par jūsu drošību. Jaunava gaidāmajā Mēness ciklā neļaus strīdēties. Svarīgi būs darba un veselības jautājumi.

Būs iespēja pārdomāti novērtēt notiekošo un konstruktīvi risināt sarežģītas problēmas. Šis Jaunais Mēness labvēlīgā aspektā ar Marsu dod jums iespēju parādīt visas savas labākās īpašības. Jaunava (Mēness Jaunavā) centīsies panākt sava biznesa loģisko galu.

Kopumā gaidāmais Mēness mēnesis prasīs mums pielikt pūles un neatlaidību, virzoties uz mērķi, pragmatisku pieeju un konsekvenci. Plaši žesti, reāls starojums dod vietu aprēķiniem, rūpīgam darbam ar pastiprinātu uzmanību un pacietību. Formalitātēm ir būtiska ietekme.

Pati 19. augusta diena, tāpat kā jebkura jauna diena, būs ļoti vienkārša. Bet šoreiz mazliet sarežģītāka, taču ne pārāk grūta. Jāpatur prātā, ka Jaunais Mēness patiešām ir laiks, ko noteikusi pati daba, lai būtu vienatnē ar sevi un ieklausītos savā iekšējā balsī.

Jaunais Mēness vienmēr ir iespēju laiks. Šīs iespējas jāuztver ļoti nopietni, pēc iespējas rūpīgāk parādot, ka mums ir lieli plāno nākotnei. Ir labi sapņot, veidot plānus un izvirzīt mērķus Jaunajā Mēnesī. Šis maģiskais laiks šoreiz ilgs līdz nākamajam rītam. Pašā dienā labāk neko neuzsākt un nepabeigt. Šī pārejas diena no viena stāvokļa uz otru.
Šajā dienā ir optimāli veikt rutīnas, vienmuļas lietas, kas veicina dabisko meditāciju.

Var nākt ieskats, kā sakārtot attiecības jaunā līmenī, var notikt negaidīti liktenīga tikšanās, var notikt kāds patīkams pārsteigums. Īsāk sakot, Jaunais Mēness 19. augustā ir lieliska iespēja sākt likt pamatus savai jaunajai pasaulei!

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras nespēj radīt laimīgu ģimeni. Jums ļoti rūpīgi jāmeklē sava otrā pusīte!

Šis jaunais mēness īpaši spēcīgi ietekmēs Lauvas pārstāvjus, kā arī agrīnos Strēlniekus. Tas būs pozitīvs Strēlniekiem un Mežāziem. Agrīnie Dvīņi, Vēlais Vērsis, Vēlais Skorpions un Agrīnais Strēlnieks tiks ”apbalvoti” ar sarežģītiem uzdevumiem.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru