Kāpēc sapņi ar mirušajiem var būt bīstami. Aizgājēju veidolā mums var parādīties dēmoni un novest no pareizā ceļa

Šodien mēs tev pastāstīsim par sapņiem, kuros mirušie ierodas pie mums, bet no tā viedokļa, kad šie sapņi var būt bīstami cilvēka dvēselei un indivīdam kopumā.

Kāpēc šādi sapņi ir bīstami?

Pirmkārt, apdraudējums slēpjas faktā, ka nekad nevar droši zināt, kurš mums parādījās sapnī – miris tuvinieks vai dēmons, kurš iemiesojies aizgājēja ķermeniskajā veidolā.

Tev nekādā gadījumā nevajadzētu uzskatīt, ka tad, ja mirušais sapnī paužvairākas tikai tev zināmas lietas, tas nozīmē, ka tas patiešām ir viņš.

Patiesībā dēmoni un ļaunie gari lieliski zina visu par mums, un sapnī izstāstot mums faktus, pat tos, par kuriem esam informēti tikai mēs, un iegūstot mūsu uzticību, viņi var mūs aizvest prom no dzīves ceļa, pa kuru vajadzētu iet saskaņā ar Dieva baušļiem.

Dēmons mirušā veidolā, kurš mums parādījās sapnī, var lūgt, lai mēs izdarītu kaut kādu lietu vai paveiktu kādu darbu, vadoties tikai no viena mērķa–tuvināt mūs elles vārtiem.

Lasi vēl: 19.augustā gaidāms pilnmēness, kurš daudziem no mums atnesīs jaunu dzīves posmu, taču ne visiem to laimīgu

Un tiešām – kam tad, ja ne tuviem cilvēkiem, mēs uzticamies visvairāk? Ja vien tikai pašam sev un arī tad – ne vienmēr. Tāpēc šā raksta noslēgumā mēs aicinām tevi būt ļoti uzmanīgam pret šāda veida sapņiem.

Faktiski viss, ko mēs varam darīt mirušā un savā labā, ir lūgt par viņu un sevi pašu gan baznīcā, gan mājās.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru