20.02.2020 – ko šajā īpašajā dienā mums sola četru divnieku savienība mūsu nākotnei. Īpaši spīdoši nebūs!

Šāgada 20. februāris būs īpaša diena, kad pasaulē valdīs skaitlis 2. Eksperti iesaka noskaņoties uz pozitīva viļņa, jo četru divnieku savienība sola veiksmi mums visiem.

Pats par sevi skaitlis 2 ir dzīvības spēku avots. Tas aktivizē radošumuun palīdz palūkoties uz pasauli citām acīm.

Finanses un darbs 20. februārī

Finanses un darbs 20.februārībūs galvenā dzīves joma. Šī būs ļoti ražīga ceturtdiena radošo profesiju pārstāvjiem un tiem, kas visu savu enerģiju velta jaunu ideju virzīšanai. Liela veiksme gaida vīrišķīgus ļaudis ar drosmīgām idejām un bezbailīgu raksturu. Iespējams, ka cilvēks, kurš iepriekš neticēja tavām idejām, šajā dienā palīdzēs sasniegt svarīgus mērķus.

Eksperti atzīmē, ka divnieka ietekmē daudzi cilvēki maina savu viedokli. Ja vēlies rīkoties tāpat, tas nav jāvērtē kā vājuma izpausme. Gluži pretēji, viedokļa maiņa pavērs tev jaunas durvis un nodemonstrēs citiem tavu vīrišķību.

Numeroloģijas un bioenerģētikas eksperti iesaka ceturtdien tērēt naudu, lai iegūtu jaunas zināšanasvai kaut ko noderīgu. Izklaides atliec uz vēlāku laiku. Dod vaļu saviem centieniem iepazīt neiepazīto – tas nākotnē tev palīdzēs kļūt veiksmīgākam.

Ģimene, mājas un mīlestība 20.februārī

Ģimenes lietasceturtdien vislabāk risināt pēcpusdienā vai pēc darba. Veiksmīgu dienu numerologi paredz mājsaimniecēm, kuras pilnībā nodevušās mājas darbiem.

Lasi vēl: Ja jums stipri velk uz saldumiem, tad organisms signalizē par šīs vielas trūkumu tavā organismā

Divnieks vēlas, lai šajā dienā cilvēki nāktu cits citam pretī. Visi, kas negribēs piekāpties, var piedzīvot neveiksmi mīlas lietās. Cilvēks, kas sevi vērtē augstāk par savu otro pusīti, var sagraut pat pašas stiprākās attiecības.

Divnieks veltīs uzmanību arī vientuļajiem cilvēkiem. Nav jādusmojas uz Visumu par to, ka tas pagaidām nav dāvājis tev mīlestību vai draudzību: 20.februārī pār tevi nāks apgaismība un tu sapratīsi, ko darīt, lai atrastu otro pusīti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru