2018. gada decembra horoskops visām Zodiaka zīmēm; Gan prieki, gan bēdas

Gaisa stihija: Dvīņi, Svari, Ūdensvīri

Turpmākajās dienās gaisa stihijas pārstāvju dzīvē nekādas negatīvas pārmaiņas nav gaidāmas. Tomēr dažiem no viņiem būtu vērts izanalizēt 2018. gadā pieļautās kļūdas, lai izvairītos no to atkārtošanas nākotnē.

Dvīņiem un Ūdensvīriem gada aizejošās dienas ir sagatavojušas kādu nopietnu šķērsli, kuru veiksmīgi pārvārējot, viņiem izdosies izmainīt savu dzīvi. Astrologi brīdina, ka 2018. gada beigās Dvīņiem un Ūdensvīriem nav ieteicams īstenot tik radikālas pārmaiņas, kā jaunas darbavietas pārmaiņas vai šķiršanās no mīļotā cilvēka.

Šādām pārmaiņām nepieciešams sagatavoties, bet to īstenošanu labāk atlikt līdz jaunajam gadam. Svaru apņēmība un centība nepaliks neatalgota, viņu darba augļi ienāksies tieši 2018. gada nogalē. Iespējamas nelielas pārmaiņas privātajā dzīvē.

Lasi vēl: Odesā Vidusāzijas aitu suns jeb alabajs gandrīz saplosīja savu saimnieku bērnu

Ūdens stihija: Vēzis, Skorpions, Zivis

Dažiem Ūdens stihijas pārstāvjiem 2018. gads izrādījies īpaši sarežģīts. Taču gada pēdējā mēnesī izdosies atgūt veiksmi un spēkus. Vēžiem un Zivīm nevajadzētu plānot neko grandiozu gada pēdējām dienām, tas tāpat nedos labus rezultātus. Dažas problēmas un konflikti atrisināsies paši par sevi vai ar citu cilvēku palīdzību. Aizejošā gada notikumu dēļ var krasi pasliktināties Vēžu emocionālais stāvoklis.

Toties gada nogalē šīs zīmes pārstāvji var iegūt negaidītu mazpazīstama cilvēka atbalstu. Horoskops sola Skorpioniem pārmaiņas personīgajā dzīvē. It īpaši tas skar tos, kas gada gaitā centās atrast savu otru pusīti, vai arī nolēma izbeigt esošās attiecības.

Ir vērts pievērst uzmanību likteņa zīmēm, jo daudzas no tām var pareģot jaunu mīlestību. Tomēr astrologi brīdina, ka neuzmanīgus Skorpionus sagaida finansiāli zaudējumi, tas nozīmē, ikviens jauns paziņa var izrādīties krāpnieks.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

  • […] 2018. gada decembra horoskops visām Zodiaka zīmēm; Gan prieki, gan bēdasTikai 290 operācijas: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Nikola Kuzņecova parādīja, kāda bija pirms plastiskās operācijas!loading… (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : "547851", domain : "n.ads3-adnow.com" }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Pievienot komentāru