Odesā Vidusāzijas aitu suns jeb alabajs gandrīz saplosīja savu saimnieku bērnu

Pavisam nesen noticis kāds šaušalīgs suņa uzbrukums cilvēkam. Mediķiem knapi izdevās glābt ievainotās meitenes dzīvību.

Kā paziņoja sakostā bērna māte, Vidusāzijas aitu suni no voljēras bija izlaidis meitenes brālis. Violeta centās iedzīt suni atpakaļ, taču viņš nogāza meiteni zemē un sācis plosīt viņas galvu. Pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, bērns nebija izdvesis ne skaņas, tieši tāpēc meitenes mammai nebija ne mazākās nojausmas par notiekošo.

Vienkārši kādā brīdī bija iezvanījies telefons, un, ienākot istabā, māte ieraudzīja šaušalīgu ainu: suns burtiski grauza meitenes galvu.

Meitene tika uzreiz nogādāta reanimācijā. Viņai tika noskūta galva un vairāku stundu garumā mediķi šuva neskaitāmās brūces. Šobrīd meitene jau ir nākusi pie samaņas, viņa cieš no spēcīgām galvassāpēm un praktiski nerunā. Viņas seja ir stipri pietūkusi.

Lasi vēl: Attīrot aknas es atbrīvojos no noguruma, tūskas, ādas problēmām un ievērojami uzlaboju savu pašsajūtu

Tikai pirmās trīs diennaktis bērnam tiks sniegta bezmaksas palīdzība. Nav zināms, ko ģimene iesāks vēlāk, jo viņiem gluži vienkārši nav pietiekamu līdzekļu ārstēšanai.

Pats Vidusāzijas aitu suns šobrīd atrodas veterinārajā klīnikā, kur viņam tiek veiktas trakumsērgas pārbaudes. Taču jebkurā gadījumā meitenes vecāki nevēlās ņemt dzīvnieku atpakaļ mājās.

Avots:

armchannel

Pievienot komentāru