3 lietas, kuras jāizdara sievietēm 2019. gada 6. janvārī – Pareizticīgo Ziemassvētku vakarā

Ziemassvētki ir vieni no pašiem svarīgākajiem kristiešu svētkiem. Saskaņā ar pareizticīgās baznīcas kalendāru, šogad Ziemassvētku vakars iekrīt 6. janvārī, bet Ziemassvētkus visi svinīgi svinēt 7. janvārī.

Ziemassvētku vakars tiek uzskatīta par sakrālu dienu. Daudzi ticīgie dodas uz baznīcu, lai aizvadītu svinīgo vakara dievkalpojumu. Tieši tur daudzi izsaka savus lūgumus un lūgšanas augstākajiem spēkiem. No dievnama daudzi nes mājās sveces. Tiek uzskatīts, ka šīs sveces pasargā no ļauna, neveiksmēm un slimībām. To noteikti ir jāaizdedzina savā dzīvesvietā. Tad arī nelaimes ies mājai ar līkumu.

Tīrīšanu un visus priekšdarbus Ziemassvētkiem nepieciešams pabeigt līdz 6. janvāra plkst.15:00. Savādāk tu vari ielaist savā namā strīdus.

Šajā dienā obligāti jāvakariņo ģimenes lokā. Galdam jābūt pārklātam ar labāko galdautu. Uz galda var būt tikai gavēņa ēdieni. Šādiem ēdieniem jābūt 12. Tā vari būt biešu zupa, pīrāgi bez gaļas, vareņiki, salāti utt. Galvenie vakara ēdieni būs koča jeb ķūķis (grūbu putra), un novārījums no žāvētiem augļiem.

Ģimenes vakaru ieteicams sākt ar lūgšanu un pateicību. Sapulcējoties ģimenes lokā, tiek stiprināta dzimtas enerģija. Šāda ģimenes vienotība palīdzēs aizsargāt tavu ģimeni no nelaimēm.

Noteikti izrādi žēlastību tiem, kam nepieciešama palīdzība šajā dienā. Tas piesaistīs bagātību tavai mājai.

Lasi vēl: Auto avārijā mirušais jaunietis nozadzis BMW un atradies alkohola reibumā

Ja tev nepieciešams atbrīvoties no pagātnes negatīvās ietekmes vai citām problēmām, tad šajā dienā tev ir lieliska iespēja attīrīties. Tam būs nepieciešams pieturēties pie stingra gavēņa – dzert tikai ūdeni, bet kā pirmo ēdienu šajā dienā jābauda ķūķis. Ēdienu varēs baudīt tikai vakarā.

Bet, ja tev ir problēmas ar veselību, tad atturies no tā. Līdzās gavēnim ir nepieciešama grēku nožēlošana. Piedod sev, prasi piedošanu tiem, kam esi nodarījis pāri. Noteikti aizej uz grēksūdzi. Tas noteikti palīdzēs attīrīt dvēseli. Drīzā laikā tu ieraudzīsi, ka tavas lietas sāk sakārtoties.

Bet pats galvenais, šajā dienā nedrīkst strīdēties, nedrīkst nevienu nosodīt un apmelot. Mīli savus tuviniekus. Un lai tavā namā ienāk Dieva žēlastība un mīlestība.

Avots:

interesno

Pievienot komentāru