Auto avārijā mirušais jaunietis nozadzis BMW un atradies alkohola reibumā

Traģiski beidzās vizināšanās zagtā BMW kādam jaunietim Tukuma pusē. Sadursme notikusi ar Volkswagen Passat markas automašīnu. Diemžēl jaunietis notikuma vietā gājis bojā. 

Kāda jauna sieviete vietnē ”Facebook” bija publicējusi ziņu, ka viņas automašīna ”BMW” ir nozagta un lūdza visus, kas redz mazo zaglēnu ziņot policijai.

Pieminēts, ka jaunietis apdraudējis, gan savu dzīvību, gan citu gājēju un autovadītāju dzīvības. Lasot komentārus secinam, ka vairāki Tukumnieki ziņo, ka šis jaunietis ar BMW uz ceļa uzvedies agresīvi un vairākas reizes teju, teju izraisījis avāriju.

Skatot komentāru sadaļu, kāds vēsta, ka automašīnas īpašniece pazinusi zagli un pati labprātīgi iedevusi spēkratu, taču jaunetis to nevēlējies atgriezt, tādēļ viņa vērsusies policijā.

Taču šī informācija nav apstiprināta un atliek tikai minēt vai šī informācija ir patiesa vai nē. Ir skumji apzināties, ka jaunietis, kuram bijis vien 20 gadu tik neapdomīgi sēdies alkohola reibumā pie stūres.

Šī informācija nav oficiāli apstiprināta un atliek tikai gaidīt policijas ziņojumu. Šis notikums varēja beigties ne tik traģiski, tomēr Dievs bija nolēmis savādāk. Pētot komentārus uzzinājām vēl ko jaunu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru