3 vīriešu vārdu īpašnieki, kas neciena sievietes. Labāk nesaisties ar viņiem, lai aiztaupītu sirdssāpes

Lai kā runātu par dzimumu līdztiesību, mūsdienu pasaulē ir daudz piemēru, kad vīrieši sevi joprojām stāda augstāk par daiļā dzimuma pārstāvēm un neciena viņas kā līdzvērtīgas partneres.

Bruno


Bruno ir apveltīts ar skarbu raksturu. Viņš ir pašpārliecināts, paštaisns, mierīgs vīrietis ar skaidrām dzīves prioritātēm.

Vīriešiem ar šādu vārdu patīk, ja viņu dzīvē viss norit labi un skaidri. Šā vārda īpašnieki cenšas darīt visu, lai veidotu veiksmīgu karjeru un sasniegtu jēgpilnus rezultātus. Problēmas viņiem rodas ar tādām sievietēm, kuras ir pieradušas manipulēt un izmantot stiprā dzimuma pārstāvjus.

Kā liecina prakse, Bruno zina, kā izdarīt secinājumus. Un – ja jaunībā bijušas neveiksmīgas attiecības, tad viņš sāk saprast, ka nekas dramatiski nemainīsies. Un pat tad, ja sākas nopietnas attiecības, Bruno cenšas turēt savu otro pusīti pieklājīgā attālumā.

Personīgais komforts un pārliecība par nākotni ir galvenās īpašības vīriešiem ar šo vārdu. Bet sievietes viņiem bieži sagādā “galvassāpes”.

Valdis

Vīrietis ar šo vārdu ir ārkārtīgi prasīgs un izvēlīgs. Daudzi eksperti pauž, ka šā vārda īpašniekiem ir raksturīgs savtīgums, taču šajā problēmas sakne meklējama nedaudz dziļāk.

Valdim ir nelokāms raksturs, viņš ir stingrs pret sevi un apkārtējiem. Ja šim vīrietim izdosies atrast sievieti, kas iekaros viņa sirdi – tas būs liels panākums. Jautājums tikai, vai dāma spēs ilgi paciest viņa raksturu. Vīriešiem ar šo vārdu vienmēr ir grūti atrast sapratni un kopīgu valodu ar apkārtējiem.

Bet galvenā problēma ir tā, ka Valdis nav gatavs piekāpties un upurēt savas intereses citu cilvēku labā, pat ja runa ir par savu sirdsāķīti. Tāpēc pēc vienu attiecību izjukšanas vīrietis tikai nocietinās sevī un nākamo draudzeni nelaiž tuvu klāt.

Lasi vēl: Vīrieši kuru vārds sākas ar šiem sākumburtiem visbiežāk aizbēg no savas ģimenes

Deniss

Deniss ir nepiejams, autoritārs un mērķtiecīgs. Vīrieši ar šo vārdu visu mūžu saglabā noslēgtu raksturu. Kopīgas valodas atrašana ar Denisu ir reāla problēma, jo viņš ir pieradis visu kontrolēt, un bet no cilvēkiem savā saziņas lokā pieprasa pilnīgu izpratni.

Denisam paveiksies, ja blakus būs kāda nepretencioza sieviete, kas prot piekāpties un sevi upurēt. Bet kādas ir iespējas tādu dāmu atrast reālajā dzīvē?

Deniss nespēj tikt galā ar emocijām, tāpēc maz ticams, ka viņš piekāpsies, pat tad, ja sievietei būs stipri pieķēries. Šā vārda īpašnieki vienmēr izrāda egoismu – tā notiek pat tad, ja rezultātā tikai kaitē attiecībām.

COMMENTS

Pievienot komentāru