3 zodiaka zīmes ar gaišu auru, kas piesaista sev citus kā magnēts: Lūko, kuras tās ir!

Katram indivīdam ir sava noslēpumaina un unikāla aura. Tu, iespējams, dzīvē esi saticis cilvēkus, kuri nezināmu iemeslu dēļtev šķituši ārkārtīgi simpātiski jau no paša pirmā acu uzmetiena.

Un gluži pretēji, tavā dzīves ceļā droši vien nācies sastapties arī ar ļaudīm, kuri atgrūž tikai ar vienu skatienu. Visa būtība slēpjas aurā. Cilvēki ar gaišu auru enerģijas līmenī piesaista sev citus.

Cilvēki ar tumšu auru atgrūž apkārtējos, nevienu nelaižot sev klāt. Mēs visnotaļ labi varam uzticēties savām jūtām, kad savā ceļā satiekam kādu cilvēku, jo katrs no mums ir unikāls. Bet astrologi ir nolēmuši mums palīdzēt un noteikuši vairākas zodiaka zīmes, kuru aura ir viegla un patīkama.

Labsirdīgie

Ja tavu draugu un paziņu lokā ir cilvēki, kas dzimuši Dvīņu zīmē, tu droši vien esi pamanījis, ka viņi ir ļoti labsirdīgi un simpātiski cilvēki, kam nepatīk konflikti.

Viņi bieži smaida, daudz joko un ir uzticami draugi, ja esi ar viņiem uz “viena viļņa”. Viena no šīs zīmes pārstāvju izteiktām īpašībām ir laba sirds, kas ir gatava piedot jebkādus apvainojumus, bet tikai tad, kad jūt, ka otrs ir atklāts un godīgs.

Blakus Dvīņu zīmes pārstāvim tu vienmēr jutīsies mierīgi, patīkami un harmoniski. Ar saviem jautrajiem jokiem Dvīņi noteikti neļaus tev skumt vai garlaikoties.

Dvīņi ir radošas personības, viņi atradīs izeju no jebkuras situācijas, kā arī palīdzēs saviem draugiem un ģimenei atrast ideālos veidus, lai atrisinātu sarežģītas problēmas.

Dvīņiem vienkārši nav ienaidnieku, viņi uzskata, ka turēt aizvainojumu sirdīir veltīga laika izšķiešana. Šajā ziņā daudziem cilvēkiem vajadzētu mācīties no Dvīņiem, lai attīrītu auru un kļūtu patīkamāki saziņā.

Mistiskie

Vēl viens zodiaka zīmju pārstāvis ar gaišu un tīru auru ir Vēzis. Iespējams, no visām zodiaka zīmēm Vēži ir paši gudrākie un viedākie. Tu vienmēr vari vērsties pie viņiem pēc padoma, ja esiiekūlies problēmās, kuras nespēj atrisināt saviem spēkiem.

Vēži noteikti spēs palīdzēt atšķetināt jautājumus, kas tevi moka. Pēc astrologu domām, Vēžu aurai piemīt gaiši violeta krāsa, kas nozīmē izcilu intuīciju un gudrību.

Ja Vēzis dod tev padomu, neignorē to, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēj pat paredzēt nākotni.

Vēži var šķist ļoti noslēpumaini, noslēgušies no pasaules un mazrunīgi. Tas ir tāpēc, ka viņi pastāvīgi izdzīvo savas emocijas iekšēji un neatklāj tās apkārtējiem.

Vēžu iekšējā pasaulē nemitīgi notiek baiļu un šaubu cīņa, it kā uz viņu pleciem sēdētu eņģelis un dēmons, kuri savā starpā strīdas. Ja esi sadraudzējies ar Vēzi, tevi var uzskatīt par laimīgu cilvēku, jo esi atradis uzticīgu un gādīgu draugu uz ilgiem gadiem.

Par Vēžu dāsnumu var runāt bezgalīgi, viņi būs gatavi palīdzēt savam draugam, atdodot burtiski visu, kas viņiem ir. Par to Visums pateicas, sniedzot viņiem bagātīgas veltes.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru