31.augusts: Veiksmes un laimes laiks sāksies šīm konkrētajām zodiaka zīmēm. Septembris ir jūsu laiks!

Augusta beigas, pareizāk sakot, pēdējā diena, izbeigs nepatikšanas šīm zodiaka zīmēm. No 31. augusta melnā svītra sāks palikt gaišāka.

Jums iestāsies laimes un veiksmes laiks, tādēļ noteikti to izmantojiet savā labā. Visas nepatikšanas veiksmīgi tiks atrisinātas, viss šķitīs vieglāk izdarāms un jūs jutīsiet enerģijas pieplūdumu.

Līdz septembra vidum šo zodiaka trīs zīmju liktenī viss uzlabosies, pašreizējā laika pelēkie toņi tiks pārkrāsoti ar košām krāsām. Viss drūmais paliks gaišāks.

Astrologi saka, ka šajā laikā notiks tas, ko jūs gaidījāt mīlestības jomā. Vientuļajām zodiaka zīmēm gaidāms jauns romāns, kas var izvērsties par nopietnām attiecībām.

Šajā periodā tiks atvērts pagātnes laiks. Tie, kas līdz šim nav spējuši aizmirst par veco mīlestību, varēs to atgūt, un zaudētā personīgā laime atgriezīsies jūsu dzīvē.

Jaunā mīlestība jums sniegs neticamu prieku un laimi. Tie pāri, kuri attiecībās ir jau sen iespējams pat nolems iestūrēt laulības ostā.

Lasi vēl: Septembris iesāksies ar ne visai labu pilnmēnesi. Šajā dienā atliec labāk visu svarīgo malā

Visas iepriekšējās problēmas tiks atrisinātas viegli, ja spēsi tām pieiet klāt ar vēsu un nosvērtu prātu. Neveido konfliktus, jo tad laime tevi pametīs.

Svariem, Auniem un Ūdensvīriem ir gaidāms skaists un prieka pilns laiks.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru