4 īsas lūgšanas, kuras Dievs vienmēr un visur uzklausīs. Tev tikai jānotic to spēkam! Man palīdz

Tiek uzskatīts, ka, vēršoties pie Dieva, ir jānonāk īpašā prāta stāvoklī, kurā lūgšanu vārdus raksturo neliekuļotība un dziļa atklātība.

Tomēr šāda attieksme prasa gan laiku, gan prasmi un treniņu. Bet ko darīt, ja dvēsele nekavējoties lūdz palīdzību, kad nav iespējas sasniegt svētlaimīgu stāvokli, jo esošie apstākļi to vienkārši neļauj darīt?

Šādā gadījumā ieteicams pievērsties īsai lūgšanai. Dievam ir vienalga, cik daudz vārdu tiks izrunāts, nozīme ir pašam vēstījumam, tā patiesīgumam.

Pat divi vārdi, kas izteikti ar ticību, ir tūkstošiem stundu ilgu nogurdinošu baznīcas dziedājumu vērti, kas netiek izpildīti no patiesas un tīras sirds. Tāpēc īsa lūgšana nebūt nenozīmē kaut ko neefektīvu vai sliktu. Bieži vien tā ir īsa lūgšana, kas ir brīnumaina, atbrīvo no daudzām slimībām un ļauj atrast ilgi gaidīto mieru dvēselē.

Spēcīgas īsas lūgšanas

Vissvarīgākais ir noticēt spēkam, kas nāk no vārdiem. Tas prasa tos atkārtot iespējami biežāk. Šāda atkārtošana ļauj stiprināt garīgo saikni starp runātāju un Dievu, kā arī nomierināt domas, atbrīvoties no uzkrātajām negācijām. Vēršoties pēc palīdzības pie Dieva, ticīgie atceras, ka Viņš vienmēr ir viņiem blakus, un, kad vien iespējams, atbrīvo viņus no nevajadzīgām briesmām un ciešanām.

“Kungs, apžēlojies”

Spēcīgs vēstījums, kas var palīdzēt pat visgrūtākajā situācijā. Kopš seniem laikiem šie divi vārdi ir nākuši ticīgajiem palīgā, glābjot no nevajadzīgām ciešanām un atbrīvojot no dusmām. Tev jāizteic lūgšana neliekuļoti, ar tīrām domām un no visas sirds. Tāpat to var lasīt, aizlūdzot par citiem, piemēram, radiem vai draugiem.

“Dievs, palīdzi”

Apelācijas lūgums Dievam pēc aizsardzības grūtos dzīves brīžos. Tev vajadzētu lūgt ar pazemību dvēselē, bez pārmērīgas vaimanāšanas un kurnēšanas, jo viss notiekošais norisinās tikai pēc Viņa gribas.

“Kungs, svētī”

Lūgums svētības saņemšanai no augšas. Šos vārdus ieteicams izrunāt, dodoties garā ceļojumā vai vienkārši izejot no dzīvesvietas. Ieteicams arī izlasīt šo lūgšanu jebkurā pasākumā vai tajos brīžos, kad steidzami nepieciešama Dieva svētība.

“Paldies Dievam”

Divi vārdi, kuros ticīgais izsaka Dievam visu pateicību. Šie vārdi jāizrunā, ja cilvēks ir saņēmis jebkādu palīdzību, padomu, aizsardzību vai atbrīvošanu no slimības, jo viss, kas tiek nosūtīts, ir no augšas. Tev vajadzētu lūgt mierīgā gaisotnē, vēlams vakarā. Nevajag taupīt pateicības vārdus!

Lasi vēl: Baraviku marinēšana uz ziemu. Divas superīgas un vieglas receptes. Aiziet saimnieces, ķerieties klāt!

Jāatceras, ka Dievs neuzliek cilvēkam pārbaudījumus pāri viņa spēkiem un neatstāj nevienu likteņa varā. Nelaime ir kalve, kurā tiek stiprināts dvēseles spēks un iekšējais spēks, padarot to tikai stiprāku. Tāpēc pat strupceļā nevajadzētu zaudēt dūšu – dzīve ir pilna ar pārsteigumiem un asiem pagriezieniem. Tev vienmēr vajadzētu ticēt šo četru īso lūgšanu spēkam un nezaudēt cerību uz brīnumu!

Avots:

zen.yandex.ru

Pievienot komentāru