4 pašas nekaunīgākās zodiaka zīmes. Piesargies, tās var ar tevi manipulēt!

Daži no mums ir ārkārtīgi kautrīgi un baidās lūgt palīdzību pat no tuviniekiem, un bet citi iet tik tālu, ka nekaunas prasīt atbalstu svešiniekiem un uzgrūst savas problēmas mazpazīstamiem ļaudīm, pārlikt daļu savu darbu uz citu pleciem, kā arī piesavināties sev citu cilvēku nopelnus.

Nekaunība ne vienmēr ir slikta, bet pamatā šīs īpašības izpausme apkārtējos rada tikai neapmierinātību. Tātad – uzzināsim, kuras zodiaka zīmes ir pašas nekaunīgākās.

4.vieta – Skorpions

Šai zodiaka zīmei ir raksturīga globāla mēroga nekaunība. Skorpions novērsīs paziņu un pat nepazīstamu cilvēku uzmanību no viņiem svarīgām lietām, bet viss tikai tāpēc, lai saņemtu palīdzību savu problēmu risināšanā.Kautrīgums un biklums – tādas īpašības Skorpiona zīmē dzimušajiem nepiemīt, tomēr “iegāzt” kādu sava izdevīguma dēļ viņi arī nav pieraduši.

Aizstāvot šo zodiaka zīmi, varam teikt – lai gan Skorpions ar savu nekaunību panāk, ka draugi viņam palīdz, viņš pats arī nekad neatsakās palīdzēt. Skorpioni labprāt piedalās apkārtējo dzīvē un sniedzatbalstu citiem.

Skorpioni saprot, ka brīžam rīkojas nekaunīgi un dažreiz par to pasmejas, taču neplāno atteikties no šī ieraduma – tas palīdz viņiem sasniegt to, ko viņi vēlas dzīvē. Skorpioni nepārkāpj pieļaujamās robežas, viņu izturēšanās ir pieklājīga. Bieži vien Skorpiona nesavaldība izpaužas kā reakcija uz uzbrukumiem no ārpuses. Uz nekaunīgu rīcību viņš reaģē ar nekaunību, uz rupjību – ar rupjību.

Cenšoties sasniegt savu mērķi, Skorpions neies “pāri līķiem”, bet izmantos savas manipulācijas spējas un īstenos savu plānu tik virtuozi, ka upuris to pat nepamanīs. Ja kāds Skorpionu norās par nekaunību rīcību, viņš meistarīgi to noliegs un nekad neatzīs šīs apsūdzības.

3.vieta – Dvīņi

Dvīņi vienmēr bāžsavu degunu visās lietās, sniedz nevajadzīgus padomus pa labi un pa kreisi. Bez ceremonijām iejaucas citu cilvēku sarunās. Viņi cenšas uzzinātvisas intīmo lietu detaļas, šiem ļaudīm absolūti pietrūkst takta sajūtas. Dvīņi nav nekaunīgi – viņi ir ārkārtīgi nekaunīgi!Lai gan vairumam cilvēku Dvīņi šķiet ļoti jauki un pievilcīgi, ir arī dedzīgi šīs zīmes pretinieki – parasti tie cilvēki, kuru privātumu Dvīņi ir aizskāruši.

Dvīņu tieksme pēc tenkošanas var izraisīt nepatīkamas sekas, uz Dvīņiem apvainojas sabiedrībā pazīstami cilvēki. Dvīņi kļūst nekaunīgi ne tikai tāpēc, lai iegūtu devu pikantu detaļu par citu cilvēku dzīvi, bet arī dzirdētu draugu pateicības vārdus. Dodot padomu, Dvīņi cer saņemt pateicību, bet, ja kāds to nesniedz, Dvīņi apvainojas, piešķir šim cilvēkam nepateicīgas personas statusu un ilgstoši niknojas par tik negodīgu attieksmi pret sevi.

2.vieta – Strēlnieks

Strēlnieks nezina pieļaujamā robežas, morālā ietvara neaizskaramību un nebaidās nevienu aizvainot ar savu izturēšanos. Viņš dzīvo šodien, neraizējas par sekām un bieži izrāda nekaunību. Ielīst bez rindas veikalā, iegriezties pie drauga un “izēst” viņam visu ledusskapi bez prasīšanas, izprasīt atlaidi tirdzniecības vietā vai izspiest no priekšnieka prēmiju, izsmiet nevainīgu cilvēku – tas viss raksturo Strēlnieku. Strēlnieki ir arī ļoti neatlaidīgi – ja kāds cilvēks viņiem iepaticies, Strēlnieks viņam ilgi un neatlaidīgi piedāvās doties uz randiņu. Strēlnieki aktīvi izmanto iegūtos sakaru un parasti Strēlniekiem to ir daudz.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir sabiedriski un vēlas gūt labumu no jebkura paziņas. Viņi nodibina kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas pārstāvvisas profesionālās sfēras – no medicīnas līdz prokuratūrai. Dažos gadījumos Strēlnieki tiecas noskaidrot, cik tālu savā bezkaunībā viņš var iet, zondē pieļaujamā robežu, tādējādi pārbaudot citu pacietību. Strēlniekam šāda rīcība sniedz gandarījumu. Bet “izmēģinājuma trusīši” turas pretī līdz pēdējiem spēkiem, lai nenolaistos līdz šīs nekaunīgās zīmes līmenim.

1.vieta – Auns

Emocionālie Auni ar “ragiem” izcīna sev labu un aizraujošu dzīvi. Viņi bieži izmanto nekaunību – parasti, lai sasniegtu izvirzīto mērķi, saņemtu īpašu attieksmi no apkalpojošā personāla restorānā, lai atstātu iespaidu uz pavadoni. Nekaunība Auniem arī palīdz iegūt sev vēlamo vakanci. Bieži vien Auns nekaunību demonstrē neapzināti, tas skaidrojams ar viņu karstasinīgo, temperamentīgo un straujo raksturu. Viņš tā mīl piedzīvojumus!

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras neatradīs savu mūža mīlestību, bet tik un tā būs laimīgas

Ja ne bezkaunība, Auns nebūtu izbaudījis piedzīvojumus un virpuļojošos likteņa līkločus. Šajā zodiaka zīmē dzimušie izmanto likumu – nekaunība ir otrā laimes. Bet spilgtākie šīs horoskopa zīmes pārstāvji uzskata, ka nekaunība ir pati pirmā laime. Tāpēc Auns pamatoti ir pelnījis nekaunīgākās zodiaka zīmes titulu. Nekaunīgs, toties mērķtiecīgs, harizmātisks, spilgts, apburošs, dedzīgs un drošs.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru