4 zodiaka zīmes, kurām labāk nedzert. Ieteicams nelietot neko stiprāku par kefīru

Katru gadu zinātnieki publicē jaunus rakstus par alkohola priekšrocībām un kaitējumu. Daži uzskata, ka mazas alkohola devas labvēlīgi ietekmē cilvēka ķermeni.

Piemēram, vienas sarkanvīna glāzes izdzeršana dienā palīdz novērst vairākas sirds un asinsvadu sistēmas slimības.  Savukārt citi zinātnieki asi kritizējuši stipro dzērienu lietošanu.

Pēc viņu domām, pat alkohola mikrodozu klātbūtne organismā lēnām saindē cilvēku. Arī astrologiem šajā sakarā ir kas sakāms. Viņi identificē vairākus zodiaka loka pārstāvjus, kuriem alkohols jebkurā formā un daudzumā ir nevēlams.

Zivis

Zivis ir visneaizsargātākā zīme pret “zaļo pūķi”. Viņu gadījumā ieteicams nelietot neko stiprāku par kefīru. No astroloģiskā viedokļa viņiem ir iedzimta tieksme uz alkoholismu un pašiznīcināšanos, kas izriet no alkohola lietošanas. Viņu galvenā problēma ir nespēja dzert. Atrodoties “zem grādiem”, tipisks ūdens elementa pārstāvis var uzvesties neatbilstoši, radīt nepatikšanas, sabojāt reputāciju un nākamajā dienā neko neatcerēties.

Svari

Svari iemieso bohēmisko alkoholiķu tēlu. Viņu vidū ir daudz radošu personību, kuras iedvesmu meklē pudeles apakšā. Viņi alkoholā atrod mierinājumu, viņš palīdz viņiem pārdzīvot vilšanos un aizmirst sevi. Un viņi arī diezgan slikti pacieš paģiras. Svariem parasti vajadzētu turēties pa gabalu no dzērieniem ar alkohola saturu.

Dvīņi

Dvīņi vienmēr ir pārliecināti par sevi un pat neuzklausīs kādu, kurš viņiem svētku laikā ieteiks piebremzēt ar grādīgajiem dzērieniem. Paša augstprātības dēļ gaisa elementa pārstāvis var ļoti ātri apreibt, pat nemanot, kā tas notika. Turklāt šī ir viena no nedaudzajām zodiaka pazīmēm, kurai nav nepieciešama kompānija un iemesls piedzerties.

Lasi vēl: 7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst piekost pie alkohola. Iegaumē!

Auns

Starp Auniem ir ļoti maz alkoholiķu. Bet šajā antireitingā viņi neiekļuva tāpat vien. Neskatoties uz neitrālo attieksmi pret alkoholu, dažreiz šīs zīmes pārstāvji joprojām dzer, lai atpūstos vai nosvinētu kādu notikumu. Problēma ir tā, ka viņu ķermenis nepanes stipros dzērienus. Alkohols burtiski saindē Aunu un apreibina viņa prātu. Šādu fizioloģisko īpašību dēļ “ugunīgie” cilvēki nav paredzēti dzeršanai.

Avots:

fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru