7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst piekost pie alkohola. Iegaumē!

Vērtīgi zināt!

Iespējams, tu būsi pārsteigt, bet starp produktiem, kurus ārsti un zinātnieki nerekomendē piekost pie grādīgajiem dzērieniem, ir mums ļoti pierasta uzkoda. Tomēr, ja nevēlies problēmas, labāk tomēr ieklausīties speciālistu padomos.

Lūk, 7 produkti, kuri slikti sader kopā ar alkoholu:

  1. Pīrāgi un tortes

Alkohols un saldumi ir konkurenti rindā uz pārstrādi organismā. Pirmkārt, organisms steigsies pārstrādāt treknās un saldās kūkas, jo viņam ir svarīga glikoze. Tas nozīmē, ka alkohola pārstrāde organismā tiks atlikta uz vēlāku laiku.

Rezultāts – insulīna izdalīšanās asinsritē, ātra intoksikācija un stipras paģiras, jo ķermenis būs saindēts ar toksiskām vielām no alkohola.

  1. Šokolāde

Šokolāde kombinācijā ar alkoholu spēcīgi skar aizkuņģa dziedzeri. Alkohols jau viens pats rada pamatīgu slodzi aizkuņģa dziedzerī, izraisot īstermiņa spazmas. Un šokolāde var bloķēt dažus kanālus.

Tādēļ rodas iekaisums un dažreiz pankreatīts. Tātad, ja tu mīli brendiju ar šokolādi, mēs iesakām pārskatīt prioritātes.

  1. Svaigi tomāti

Stiprie dzērieni, īpaši degvīns, netiek kombinēti kopā ar tomātiem. Abi pastiprina viens otra negatīvās īpašības.

Jo īpaši alkohola ietekmē ievērojami palielinās tomātu organisko skābju ietekme uz kuņģa gļotādas sienām. Tipisks rezultāts ir vēdera uzpūšanās vai gremošanas traucējumi.

  1. Cepta gaļa

Visi taukainie un ceptie produkti pastiprina un pagarina alkohola iedarbību. Kā arī ir papildu slodze uz kuņģi, aknām un, protams, žultspūsli.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru