Man ir apnicis justies tā, it kā man visiem apkārt vajadzētu staigāt uz pirkstgaliem

Man ir apnicis justies tā, it kā man visiem apkārt vajadzētu staigāt uz pirkstgaliem, bet citi mani viegli tramda. Man ir apnicis atvainoties cilvēkiem, kuriem pašiem vajadzētu man atvainoties.

Es vairs sevi nedzīšu stūrī. Es vairs neturēšu mēli, lai nesabojātu kāda noskaņu. Neizlikšos, ka ar mani viss ir kārtībā, ja balss manā galvā kliedz man kaut ko pateikt. Es vairs nebūšu tas, kurš vienmēr smaida un nekad nestrīdās un nedusmojas. Man ir tiesības dusmoties.

Manas emocijas ir svarīgas. Viņas ir pelnījuša būt uzklausītām. Viņas ir cieņas vērtas.

Turpinot darbu, es negrasos klusēt, kad kāds mani aizvaino, lai neapvainotu viņu pretī. Es negrasos aizvērt acis, ja man kāds dara pāri. Šīs dienas ir pagājušas.

Man vairs nav svarīgi, ka es šķietu nepieklājīga, jo es neviena dzīvi nepadarīšu vieglāku. Man nevajadzētu piespiest sevi piesardzīgi izturēties pret nenobriedušiem, augstprātīgiem cilvēkiem, kuri nav pelnījuši šādu laipnību.

Un, lai arī visu savu dzīvi pavadīju, uztraucoties vairāk par apkārtējo cilvēku laimi, nevis par savu laimi, lai gan vienīgais, ko vēlos, ir būt pieņemtai, man nekad nevajadzēja sevi ierobežot no cīņas par to, kas, manuprāt, bija pareizs.

Mani neinteresē drāma. Es nevēlos iznīcināt draudzību. Es nevēlos sabojāt jautrību. Bet, kad pienāks laiks man uzstāties, es nepalaidīšu garām šo brīdi. Es nestāvēšu fonā un nevērošu, kā kāds neciena mani vai manas vērtības.

Un, lai arī var būt bail izteikt savu viedokli, es vairs neuztraucos, ka mani var uzskatīt par kuci. Man ir tiesības runāt, man ir tiesības uzstāties, kad kāds pārkāpj manas robežas.

Lasi vēl: Nekad nestājaties viņiem ceļā: astrologs nosaucis pašas ļaunatminīgākās Zodiaka zīmes

Es negrasos klusēt, lai jūs justos ērtāk. Kāpēc gan man vajadzētu uztraukties par jūsu jūtām, ja jums vienalaga par manām? Kāpēc man vajadzētu būt uzmanīgai ar savu reakciju, ja jūs ar mani nemaz neesat piesardzīgs?

Man ir apnicis klusēt, ja mana sirds kliedz no sāpēm.Ir pienācis laiks to izbeigt!

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru