4 zodiaka zīmju pāri, kuru dzīve ir mūžīgs skandāls

Skorpions un Auns

Kas ir zināms par šīm zodiaka zīmēm? Ka abi ir sarkanās planētas – Marsa – aizgādnībā. Valdnieks viņiem piešķir milzīgu spēku, enerģiju un kareivīgumu. Ja Auns ir pazīstams ar impulsivitāti, uz ārpasauli vērstu reaģētspēju, tad Skorpions dod priekšroku savu dziļo jūtu uzkrāšanai sevī. Tomēr viņš arī ilgstoši nevar sevi savaldīt: Marsa agresīvajam raksturam nepieciešama ļaunās enerģijas atbrīvošana. Tāpēc zīmes pārstāvji periodiski attiecībās sastopas ar grandiozu skandālu.

Jo ilgāk Skorpions sevi ierobežo, jo strīds būs lielāks. Situāciju pasliktina tas, ka zīmes pieder dažādiem elementiem: Auns – ugunij, un Skorpions – ūdenim. Vairumā gadījumu cieš Auna pašnovērtējums, viņa pašapziņa. Ūdens vienkārši nodzēš uguni, atņem enerģiju. Ja Auns ir pietiekami stiprs, lai pretotos Skorpiona indēm, tad ūdens pārvēršas tvaikā. Kaislības vārās, kļūst ļoti karstas.

Parasti visi kaimiņi zina par šo divu dzīvi – tik skaļi un agresīvi viņi skaidro savas attiecības. Auns vēlas būt vadītājs, un Skorpions vēlas saglabāt savu neatkarību. Skorpions vēlas iegūt pilnu varu, un Auns nepieņem pozīciju no apakšas. Šī ir ārkārtīgi sarežģīta kombinācija, lai izveidotu harmonisku savienību. Dažreiz pārim palīdz draudu klātbūtne no ārpuses: tad puses apvienojas un dažos brīžos viņi iznīcina jebkuru ienaidnieku.

Zivis un Ūdensvīrs

Šeit skandālu iemesls ir skaidri redzams. Vienai personai ir paaugstināta jutība (Zivis), bet otra ir pilnīgi neitrāla (Ūdensvīrs). Zivju dziļās emocijas Ūdensvīrs nevar saprast: gaisa elementa pārstāvja domāšana ir vērsta uz dažu īslaicīgu mērķu sasniegšanu nākotnē. Zivis, kā likums, dzīvo tagadnē. Viņi pastāvīgi pieprasīs no partnera uzmanības apliecinājumus. Tomēr Ūdensvīriem nepatīk, ka viņus atrauj “pa tukšo”.

Šādos gadījumos Zivju dzīve rit lejup: zīmes ūdens raksturs sadursmē ar sausu, aukstu gaisu pārvēršas drebošā miglā. Viņi izmisīgi cenšas atgriezt siltumu attiecībās, atkal pārvērst tvaiku mīlestības ūdenī. Tomēr karstie skandāli tikai palielina Ūdensvīra nošķirtību. Šī ir ļoti nestabila savienība.

Strēlnieks un Vērsis

Šo zīmju kombinācija reti beidzas ar kaut ko konstruktīvu. Strēlnieks ir pastāvīgā pārveidošanās procesā. Zīmes pārstāvji alkst jaunus piedzīvojumus, iepazīšanās.

Savukārt Vērsis ir tieši pretējs: zemes zīmes konservatīvie pārstāvji mīl savu māju klusumu un dzīvi ģimenes noslēgtību. Viņu intereses ir radikāli pretējas. Jā, Strēlnieks var sasildīt ikvienu, kam ir bezizmēra sirds, likt iemīlēties sevī ar vienu skatienu. Tomēr viņš nesāks uzturēt nemainīgu tempu.

Uguns stihijas pārstāvim ir nepieciešama aizraušanās, ko var dot tikai komforta zonas atstāšana. Bet vai to var dot izsmalcinātais Vērsim, kurš ir pieradis pie savas apkārtnes un sava mīļotā dīvāna? Atbilde ir acīmredzama – spontānums nav viņam domāts. Strēlnieks ir pazīstams ar savu spēcīgo raksturu, bet Vērsis ir pazīstams ar savu spītīgo dabu. Neviens no viņiem negrasās padoties otram. Ja vien laika gaitā viņi iemācīsies atlikt ķildu uz piemērotāku laiku.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru