4 zodiaka zīmju pārstāvji, kurus visvieglāk novest līdz dzimtsarakstu nodaļai

”Kas par tantiņu ar augstu frizūru uzdod mums dīvainus jautājumus?”, domā vīrieši un negaidīti saprot, ka viņi ir apgredzenojušies.

Nevajag būt tik naiviem – atpakaļ ceļa nav, un no dzimtsarakstu nodaļas var iznākt tikai ar sievu pie rokas. Kurš gan ir ticis šajā nelaimīgajā (varbūt arī laimīgajā) četriniekā?

Vīrietis – Vēzis

Vēzis vienmēr «lido« pa mākoņiem un pat nepamanīs, ka dzīves biedrene jau izkārtojusi vannasistabā savas neskaitāmās krēmu tūbiņas un izsūtījusi kāzu ielūgumus.

”Nu ja Dzimtsarakstu nodaļa, tad Dzimtsarakstu nodaļa!”, saka vīrietis – Vēzis, ar cerību, ka viss nokārtosies pats par sevi. Nedodiet viņam iespēju atjēgties un steidzami iepazīstiniet ar saviem  vecākiem.

Vīrietis –  Jaunava

Pats pareizākais vīrietis pasaulē netērēs savus dzīves gadus vecpuiša statusam. Bet dāmām noteikti jāatceras – puisi-Jaunavu ir viegli novest līdz Dzimtsarakstu nodaļai tikai tajā gadījumā, ja jūs esat gudriniece-skaistule un lieliska mājsaimniece.

Vīrietis – Svari

Šis gaisīgais vīrietis ar savu temperamentu nebūs pret doties ar jums uz Dzimtsarakstu nodaļu. Iespējams, ka viņam ir apnikusi vētrainā vecpuiša dzīve, un iespējams, ka viņš ir patiesi iemīlējis jūs. Kopumā, problēmu ar puisi- Svariem nebūs un pašā atbildīgākajā momentā viņš nepievils un pateiks «Jā!«.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru