4 zodiaku zīmju pārstāves, kuras mīl auto ekstrēmu. Viņām ātrums ir asinīs!

Ātrums, adrenalīns- ak, šīs esktrēmālās būtnes, kas neprot dzīvot mierīgi. Ekstrēmiste pie stūres- tas tik ir, kaut kas!

Dāmas, kuras dzimušas Dvīņu, Lauvas, Strēlnieka un Zivju zvaigznājā, parādīs jums, ko nozīmē īsta vadīšana. Piesprādzējieties, būs traks izbraukums!

Sieviete- Dvīņi

Nu sniedziet, sniedziet man jaunas emocijas,- kliedz meitene-dvīņi, izgrūž jūs no vadītāja krēsla un beidzot tiek pie stūres. Jūsu mašīna būs pilnīgā kārtībā- gaisa lēdija riskē apdomāti un nepakļaus  briesmām ne sevi, ne apkārtējos.

Sieviete- Lauva

Vējš matos, mūzika uz visu klapi- brīvība! Lūk, kas vajadzīgs sievietei- Lauvai priekš pilnas laimes! Uzdāviniet viņai sporta automobīli un viņa parādīs jums klasi. Ak, kā viņa brauc, cik skaisti apdzen, cik eleganti trauc pa satiksmi! Starp citu, Lauva nekad nesūdzas par sliktiem ceļiem-  jo sliktāka trase, jo interesantāk dzīvot!

Sieviete- Strēlnieks

Nebremzē,- kliedz dāma- Strēlnieks izbāžot galvu pa logu un rādot mēli lēnajiem automašīnu vadītājiem. Skaistule nesamazina ātrumu pat pagriezienos- viņa kļūst par automašīnas  turpinājumu un, ticiet man, viņa nepazudīs. Tikai pamēģiniet nokritizēt viņas virtuozo vadīšanas stilu- labāk aizveriet acis un pārbaudiet, vai esat kārtīgi piesprādzējušies!

Lasi vēl: 21 gadu jauna meitene gribēja nobildēties ar 4 metru garu krokodīlu un lūk, ar ko tas viss beidzās

Sieviete- Zivs

Zivs pie stūres jūt sevi tikpat komfortabli, cik dīvānā pie televizora ekrāna. Zivs veidos sānslīdes gan ar Kamazu, gan Ņivu, gan vieglu sporta automobili. Vadīšanas lēdiju neviens neuzdrošināsies nosaukt par neadekvātu. Viņa nekad nepārkāpj noteikumus, vienkārši reizēm atļaujas uzdzīvot.

Interesanti, kas notiks, ja šī lieliskā četrinieka dāmas sagribēs izvedot savstarpējas sacensības? Nē, lai jau labāk mīl automašīnu ekstrēmu tālāk viena no otras- veselīgāk būs un pārējiem ceļa satiksmes dalībniekiem būs, kaut kā mierīgāk.

Avots:

uznayvse

COMMENTS

Pievienot komentāru