Kāpēc dažādi cilvēki redz vienādus sapņus? Apbrīnojami, bet tas ir iespējams!

Es domāju, jūs visi saprotat, kas ir sapnis. Tas ir dabisks process ikviena cilvēka dzīvē, kad smadzenes strādā ar minimālu produktivitāti.

Miegs parastam vidējam cilvēkiem, pie kuriem piederu arī es, ir ierasta lieta. Daudzi miegā redzētiem sapņiem nepiešķir nekādu nozīmi, neraugoties uz to, ka pasaulē ir sarakstīts ļoti daudz sapņu grāmatu, kuras tos it kā atšifrē.

Taisnības labad, es gribu vērst uzmanību, ka daudzos materiālos šī tēma tiek kļūdaini interpretēta, tāpēc nevajadzētu uzticēties visiem un visam.

Visi sapņo, bet ne visi sapņus atceras, bet dažiem atšķirīgiem cilvēkiem paveicas redzēt vienus un tos pašus sapņus. Kā tu domā –vai tas ir iespējams?

Tūlīttiksim skaidrībā!

Ētersir hipotētiska visaptveroša vide, kurā izplatās elektromagnētiskie viļņi. Tas mijiedarbojas ar dažādiem laukiem: magnētisko, gravitācijas un elektromagnētisko lauku.

Cilvēki izstaro elektromagnētiskos viļņus, kas deformē ēteru. Savukārt šī deformācijanonāk pie mums miega veidā. Atkarībā no ķermeņa noskaņošanās uz dažādām ētera frekvencēm mēs redzam noteiktus sapņus.

Lasi vēl: 4 iemesli, kāpēc suns velk pavadu un kā to mainīt. Padomi no suņu skolas

Tātad– atkarībā no viļņiem cilvēki var redzēt vienus un tos pašus sapņus, bet tas ir atkarīgs arī no tā, cik tuvu viņi atrodas. Atrodoties vairāku desmitu kilometru attālumā, cilvēki, visticamāk, nespēs redzēt vienādus sapņus, lai gan ir bijuši arī šādi gadījumi.

Tajā nav nekā slikta, jo šādi sapņi tikai pierāda jūsu tuvību vai signalizē par attiecībām ar attiecīgo cilvēku.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru