5 zodiaka zīmes, kas līdz 19. jūlijam atradīsies it kā zem eņģeļa spārna. Pasakainas sajūtas garantētas!

Vērsis

Vēršus piemeklēs negaidīta laime, sākot ar 13. jūliju. Šīs zīmes pārstāvjiem šķitīs, ka viņu iespējas ir bezgalīgas. Liksies, ka iedvesmas mūza it kā stāv viņiem aiz muguras un mudina pārvarēt esošos šķēršļus.

Īpaša veiksme sagaida gados jaunus Vēršus – viņi saņems pieaugušo atbalstu un spēs pierādīt, ka ģēnijs var iegūt pat pieredzējušu skeptiķu atzinību.

Labi veiksies papildu darbi – tie atnesīs gaidītās dividendes.

Līdz 19. jūlijam veiksmes periods attieksies uz visām dzīves sfērām: uzlabosies veselība, attiecības ar radiniekiem, bet profesionālās domstarpības atrisināsies pašas no sevis.

Vēzis

Jūlija otrā puse būs nozīmīgs periods jūtīgajam Vēzim. Ja agrāk viņam šķita, ka cilvēki pret viņu izturas naidīgi, tad šomēnes viņi pārliecināsiespar līdzcilvēku draudzīgumu.

Mēneša trešajā nedēļā viss notiks“kā pa sviestu”. Vēži iesaistīsies interesantos pasākumos, paplašinās jau tā lielo paziņu loku, nodosies sadzīves rūpēm.

Vēzim prieku sagādās bērni, ar kuriem kopā viņš jutīsies lieliski. Šīs zodiaka zīmes vientuļajiem pārstāvjiem zodiaka iesaka apmeklēt kultūras iestādes, kur pastāv liela varbūtība satikt savu otro pusīti. Atrast liktenīgo cilvēku tev palīdzēs iekšējā balss.

Lauva

Lauva jūlijā nevēlēsies darboties pēc “pilnas programmas”, un tas arī no tās netiks prasīts. Jūlija vidus gatavo šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patīkamus pārsteigumus.

Ilglaicīgi draugi piedāvās atrisināt dzīves problēmas. Tu vari droši paļauties uz savu biznesa partneri, viņš apzinīgi pildīs uzticētos uzdevumus.

Veiksme Lauvas dzīvē norisināsies zvaigžņu aizbildnībā, jo planētu labvēlīgās ietekmes dēļ šīs zodiaka zīmes pārstāvji pievilks devu kosmiskās enerģijas. Tās radošais sākums sniegs vaļu fantāzijai, un Lauva pateiksies telpai, kurā atrodas.

Apburošās sievietes Lauvas papildinās savu pielūdzēju pulku, kasvairos viņu pašpārliecinātību un apstiprinās pārliecību, ka viņas ir vislabākās.

Jaunava

Jaunavām ir pienācis laiks pārtraukt “sacensību” ar laiku. Tavs horoskops laikā no 13. Līdz 19. jūlijamliecina, ka ir pienākusi tava zvaigžņu stunda.

Pārtrauc domāt, ka neviens, izņemot tevi, nespēs lieliski tikt galā ar darba pienākumiem. Atstāj citiem cilvēkiem iespēju padomāt, lai saprastu, cik sarežģīts ir tavs ikdienas darbs.

Tikai iejūtoties tavā ādā,viņi iegūs jaunu skatījumu un novērtēs tevis veikto darbu. Dziļi ieelpo un dodies ekskursijā pa savas pilsētas ievērojamākajām vietām.

Izlasi internetā par vietām, kur tu gribētu nokļūt. Uzzini vairāk par šo vietu vēsturi, tev taču patīk iegūt jaunas zināšanas.

Uzaicini savu otro pusīti doties ceļojumā, aprunājaties tāpat kā pirmajās iepazīšanās dienās – pagātnes mīlestības kvēle atkal pārņems jūs abus.

Svari

Svariem katra diena jūlijā būs labāka nekā iepriekšējā, un šo periodu var nodēvēt par “jūlija brīvdienām”. Dzīve rit lieliski, nav finansiālu problēmu!

Atvēli sev naudu no ģimenes budžeta un droši dodies uz sporta kompleksu vai SPA salonu, kuru jau sen sapņoji apmeklēt. Velti laiku sev, tavs ziedošais ārējais izskats uzreiz ietekmēs tavu labsajūtu.

Šomēnes tev radīsies vēlme dziedāt, smaidīt, saskatīt skaistās detaļas interjerā. Tas tev ir ļoti svarīgi, jo tevi baro skaistums no ārpuses.

Lasi vēl: Trim zodiaka zīmēm no 11.līdz 21.jūlijam būs veiksmīgs laiks. Lūko, vai esi laimīgo pulkā!

Ja šobrīd nevari atļauties tēriņus, izmanto radošu pieeju. Uzklāj galdu, iededz sveces, sarūpē vienkāršu, bet gardu maltīti, uzspēlē ar partneri aizraujošu spēli. Ja tev ir bērni, aizved viņus uz vienu vakaru pie vecvecākiem, lai ar mīļoto cilvēku izbaudītu atpūtu divvientulībā.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru