5 zodiaka zīmes, kurām marta mēnesis būs pilns laimes

Pavasaris ir periods, kas saistās ar jaunām cerībām, tikšanām un laimi. Ziema aiziet kopā ar aukstumu, un atnāk siltums, dzīvība un saule pat pašos tumšākajos zemes nostūros.

Dažām zodiaka zīmēm pirmais pavasara mēnesis būs pilns ar neaizmirstamiem notikumiem un laimi. Pats galvenais ir nepalaist garām šo brīdi.

Lauva

Pavasaris iestāsies ne tikai laukā, bet arī šīs zodiaka zīmes pārstāvju sirdīs. Tu pat brīnīsies, cik tev paliks labi un viegli, un sākumā tas šķitīs kā neticams sapnis. Bet tā būs visīstākā realitāte. Beidzot laime, kuru tu tik ilgi gaidīji un nešaubīgi biji pelnījis, klauvēs tev pie durvīm. Drosmīgi un bez liekām pārdomām ielaid to savā dzīvē.

Atbrīvojies no vecām lietām, kas ir apnikušas. Dodies uz veikalu un nopērc jaunas, spilgtas lietas, kas atbilst tavam noskaņojumam. Es kā saule priekš apkārtējiem, un viņi tev par to pateiksies ar savu siltumu.

Vēzis

Vēžiem 2019. gada pavasaris ir pārmaiņu laiks. Laiks, kad sākt piepildīt pašas drosmīgākās vēlmes. Šis būs pats labākais laiks, lai padomātu par jaunām idejām un sāktu realizēt tos plānus, kurus tu tikt sen iecerēji. Labāku laiku par martu startam un pārmaiņām tu neatradīsi. Tāpēc neapbēdini visumu un sāc rīkoties, un ej pa savu laimes ceļu.

Dziedi, dejo, dodies dabā vai pazvani tiem draugiem, kurus tu sen neesi redzējis. Ticiet, viņi būs ļoti priecīgi dzirdēt tavu balsi. Dzīvo pilnvērtīgu dzīvi!

Dvīņi

Dvīņiem pirmais pavasara mēnesis – marts atnesīs jaunas pazīšanās ar pretējo dzimumu. Viss jau sen ved pie viena – liktenīgās tikšanās, kura atnesīs šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ilgi gaidīto laimi. Tu vienkārši ļoti ilgi esi bijis viens, nepiedodami ilgi. Paiet pēdējās tavas vientulības dienas. Priekšā tevi gaida tikai ļoti daudz jaunu iespaidu un emociju, un tad, kad tas notiks, tu neticēsi, ka tas ir iespējams.

Ir iespējams! Un kā vel. Tās izmaiņas, kuras būs notikušas ar tevi pēdējos mēnešos, dos rezultātus. Un šie rezultāti būs maģiski. Izbaudi pelnīto laimi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru