6 lietas, kuras publicē Facebook tikai cilvēki ar zemu pašnovērtējumu, bet šo publicē tik daudzi cilvēki

Mūsdienās varētu šķist dīvaini, ja tev nebūtu savs profils Facebook vai citos sociālos tīklos. Tu dalies ar draugiem savās domās, interesēs, fotogrāfijās un noskaņojumā.

Bet, vai esi aizdomājies, ka viss, ko tu publicē vienā vai otrā veidā stāsta par tevi kā par personību.

  1. Tu dalies ar savu atrašanās vietu

Tev vajag apkārtējo atzinību, tāpēc vēlies parādīt, ka tev ir aktīva un interesanta dzīve. Pateiksi tev noslēpumu, reti kuru interesē, kur tu pusdienoji, vai kādu kinoteātri apmeklēji. Turklāt publiski paziņojot, ka esi atstājis valsti, var piesaistīt laupītājus

  1. Fotogrāfijas no trenažieru zāles

Tu vēlies, lai cilvēki zinātu par tavu pievilcību un sportisko dzīvesveidu. Ticiet, tiem, kuriem tu patiešām patīc, nav vajadzīgi tavi pievilcības pierādījumi.

  1. Ēdienu fotogrāfijas

Ir ēdienu blogeri, kuri jebkuru ēdienu var nofotografēt skaisti. Bet vairums cilvēku to neprot darīt, tāpēc tu nevarēsi nevienu pārsteigt ar tasīti kafijas vai gabaliņu tortes. Otrs, to darot tu vēlies parādīt, ka pusdienu labās un zināmās vietās.

  1. Pievieno savam draugu lokam miljoniem cilvēku

Skan smieklīgi, bet ir cilvēki, kuri patiešām savam draugu pulkam pievieno visus pēc kārtas. Tas liecina par tavu pārliecības trūkumu par sevi.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām marta mēnesis būs pilns laimes

  1. Pirkumu un dāvanu foto

Visi mīl saņemt dāvanas, bet nevajag par to stāstīt visai pasaulei. Arī šāda rīcība liecina par to, ka tev vajadzīga citu atzinība. Turklāt tu vēlies parādīt, ka tu kādam esi dārgs, ka par tevi rūpējas un tevi mīl.

  1. Visu laiku stāsti par savu noskaņojumu un jūtām

Birmingemas, Edinburgas un Heriot-Voltas universitāšu pētījumos konstatēts, ka cilvēki, kuri sociālajos tīklos publicē paziņojumus, spilgti aprakstot savas emocijas un jūtas, paši to negribot parāda, cik ļoti viņiem pietrūkst īstu attiecību un jūtu reālajā dzīvē.

Avots:

sun

Pievienot komentāru