6 darbības sapņos, kas liecina – tavā dzīvē drīz iestāsies laimīgs laiks. Tikai notici labajam!

Katrs sapnis ir saruna starp mūsu zemapziņu un mūsu Es. Katram cilvēkam ir sava simbolu valoda, tomēr ir simbolika, kurai ir kopīga nozīme ikvienam.

Nav noslēpums, ka sapņu grāmatu ir ļoti daudz, bet to autoru viedokļi ne vienmēr sakrīt. Tam ir loģisks izskaidrojums – katrs cilvēks pastāvīgi veic iekšēju dialogu ar sevi, un ikvienam no mums ir sava tēlu plūsma. Piemēram, es pateikšu, ka tev ir jāpaņem akmens tādai vai citādai darbībai. Akmens veidols katram būs atšķirīgs; tas atšķirsies pēc krāsas un formas.

Tieši tāpat ir ar sapņu simboliku. Ja cilvēki redz līdzīgus tēlus, interpretācija var būt ļoti atšķirīga. Sapņa interpretācija un patiesās nozīmes izpratne dažkārt ir grūts uzdevums. Bet tagad par ko citu.

Ir sešas sapņos redzētas darbības, kuras visiem skaidrojamas vienādi un sola pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

Ja sapnī redzi gaismu, tas liecina par nenovēršamām pārmaiņām uz labo pusi. Nav brīnums, ka ir izteiciens “Spilgta svītra dzīvē.” Domāju, ka ikvienam no mums ir bērnības atmiņas par svētkiem un to, kā todien īpaši spīdēja saule. Šāds sapnis tieši norāda uz pozitīvām izmaiņām, jaunām iespējām un to ātru īstenošanu.

Ja sapnī redzi bites ar medu pilnām šūnām, tas liecina, ka ātri atrisināsies tavas finansiālās problēmas. Bites vienmēr tiek saistītas ar bagātību un labklājību. Medus uz galda bieži tiek izmantots tieši naudas piesaistīšanai. Ja redzi šādu sapni, tuvākajā nākotnē vari gaidīt labas pārmaiņas.

Ja sapnī tu vāc gatavus un sulīgus augļus, tas norāda, ka problēmu periods nenovēršami tuvojas beigām. Gatavs auglis simbolizē veiksmīgu iznākumu un atlīdzību par tevis paveikto.

Ja sapnī tu vāc vai vienkārši redzi sapuvušos augļus, kā arī ja tie lauž tavas mājas žogu, tas liecina, ka kāds tev dara pāri un, iespējams, nodara kaitējumu. Šajā gadījumā iesakāms vismaz iztīrīt mājokli ar sāli.

Lidošana sapnī – kad bērns redz šādu sapni, vienmēr saka, ka viņš aug, bet ko tas vēsta pieaugušajam? Tas liecina par izaugsmes periodu, kas attiecas gan uz taviem ienākumiem, gan karjeras un biznesa iespējām. Lidošana ir brīvība! Tā paver tev neticamus apvāršņus. Ķeries klāt drosmīgiem projektiem – rezultāts būs pārsteidzošs!

Lasi vēl: Kuri sieviešu vārdi izstaro vislielāko enerģiju; tūlīt to noskaidrosim

Ja sapnī tu mazgā matus vai mazgājies un izbaudi šo procesu, tas nozīmē, ka drīz tava dzīve radikāli mainīsies uz labo pusi.

Nu lūk, šīs sešas augstāk minētās darbības sapņos liecina par nenovēršamām pozitīvām pārmaiņām tavā dzīvē!

COMMENTS

Pievienot komentāru