Pazīmes, kas norāda – mirušo tuvinieku gari vēlas ar tevi sazināties. Nenovērtē tās par zemu!

Garu pasaule ir cieši saistīta ar dzīvo pasauli, un dažreiz gari dod mums zīmes, ar kuru palīdzību viņi mūs vada un aizsargā. Diezgan bieži gari liek par sevi manīt, kad mūsu dzīvē notiek sliktas lietas un esam vīlušies, apmaldījušies un nezinām, kā rīkoties.

Bet ne katrs cilvēks spēj saprast, ka viņa mirušie radinieki vēlas ar viņu sazināties, lai novirzītu viņu uz pareizā ceļa. Tev jābūt uzmanīgākam, lai nepalaistu garām norādes, ko tev sūta garu pasaule.

Pazīmes, kas norāda, ka kāds no garu pasaules vēlas ar tevi sazināties:

Dzīvnieki uzvedas neadekvāti

Dzīvnieki, īpaši kaķi un suņi, ļoti labi sajūt citas pasaules enerģijas klātbūtni. Tāpēc tie ir pirmie, kas signalizē par garu vai citu pārlaicīgu būtņu klātbūtni jūsu mājā.

Pievērs uzmanību saviem mājdzīvniekiem – suņa pēkšņā sajūsma un astes luncināšana var liecināt, ka neesi viens. Arī nepamatots kaķa prieks vai neizskaidrojama ņaudēšana (ja dzīvnieks to nav darījis agrāk) arīb liecina par gara klātbūtni tavā mājoklī.

Dzīvnieki agresīvi reaģē uz ļaunām būtnēm, tā var izpausties kā nepamatota šņākšana vai agresīva riešana.

Neizskaidrojamas temperatūras svārstības telpā

Ja pamani, ka tavā istabā pēkšņi un bez iemesla mainās temperatūra, kļūst tik auksts, ka uzmetas zosāda, arī tas liecina par gara klātbūtni mājā. Šādas temperatūras izmaiņas ir ne tikai zīme, bet arī brīdinājums. Ja sākumā tu telpā sajuti neizskaidrojamu aukstumu un drebuļus, bet pēc tam pēkšņu karstuma uzliesmojumu, tas ir brīdinājums, ka tev grib nodarīt kaitējumu. Nedrīkst palaist garām šādu zīmi, tā tev ir dota, lai tu būtu gatavs un spētu sevi pasargāt.

Elektrisko ierīču darbības traucējumi

Viesiem no garu pasaules ir ļoti augsta vibrāciju enerģija. Tas ir ļoti pamanāms dažādu elektroierīču darbībā. Gaisma sāk mirgot bez redzama iemesla, tā var ieslēgties un izslēgties, televizors var pats mainīt kanālus, bet radio ieslēdzas bez jebkāda iemesla. Tev jābūt ļoti uzmanīgam, ja pamani, ka tas tavā mājoklī notiek atkārtoti. Ir vērts pievērst uzmanību tam, ko tieši gars vēlas jums pateikt, varbūt katru reizi, kad tas notiek, tiek atskaņota viena un tā pati dziesma? Vai viens un tas pats televīzijas šovs? Esi uzmanīgs, un tu spēsi atšifrēt zīmes no garu pasaules.

Pazīstams aromāts

Tu vari sajust pazīstamu aromātu, kas reiz nāca no kāda tuva aizsaulē aizgājuša cilvēka, kuru esi zaudējis. Ja tu bez acīmredzama izskaidrojuma sāc pastāvīgi just vienu un to pašu smaržu, tā ir zīme, ka šie konkrētie aizgājēji ir tev blakus. Tā viņi bieži cienšas pievērst tavu uzmanību. Atmiņā uz visiem laikiem paliek pazīstami to cilvēku aromāti, kurus mīlējām, tāpēc tādā veidā aromāts diezgan bieži liek saprast, ka gari ir tuvumā. Kad esi sācis sajust mirušā tuvinieka aromātu, tev vajadzētu kļūt uzmanīgākam un pievērst uzmanību jebkurām zīmēm, lai saprastu, ko tieši gars vēlas jums pateikt.

Skaitļi, kas atkārtojas

Vienmēr ņem vērā skaitļus, kas pastāvīgi parādās tavā ceļā, it īpaši, ja tie pastāvīgi atkārtojas. Tās ir zīmes, ko mums dod Visums un gari, lai norādītu uz mūsu problēmām vai nepareizo ceļu.

Sapņi

Vienkāršākais veids, kā mūsu mirušie tuvinieki var ar mums sazināties, ir sapnis. Ja viņi sāk ienākt mūsu sapņos, tad kaut kas viņus satrauc un viņi vēlas mums palīdzēt. Sapņos viņi dod mums padomus un parāda pareizo ceļu, mums tikai jābūt ļoti uzmanīgiem un jāuzdod pareizie jautājumi.

Lasi vēl: 6 darbības sapņos, kas liecina – tavā dzīvē drīz iestāsies laimīgs laiks. Tikai notici labajam!

Neizskaidrojamas parādības

Gari sazinās ar dzīvo pasauli arī ar ēnu, gaismas zibšņu, gaismas bumbiņu palīdzību, kas pārvietojas pa istabu. Tev ir sajūta, ka istabā kāds atrodas, bet tu viņu neredzi, taču pēkšņi no nekurienes parādās gaismas uzplaiksnījums. Šī ir zīme, kuru nevajadzētu ignorēt.

COMMENTS

Pievienot komentāru