6 īstas raganas pazīmes, Ja tev kas no šī piemīt, tad tu esi pat ļoti īpaša

Daudzi cilvēki uzskata, ka raganas pastāv reālajā dzīvē. Daži vērsās pēc palīdzības pēc palīdzības un to saņēma, bet citi apgalvo, ka kļuvuši par raganu ļauno darbu lāstu un ļaunas acs upuriem.

Viduslaikos raganas tika uzskatītas par “velna līgavām” un par tumšo spēku kalpiem. Viņām tika piedēvētas daudz spēju, kas vairāk līdzinājās zinātniskās fantastikas filmas sižetam nekā realitātei.

Mūsu laikā attieksme pret raganām ir mainījusies uz labo pusi. Lai saprastu, vai priekšā ir īsta ragana, varat izmantot dažas pazīmes, kas norāda uz pārdabiskām spējām.

Īstas raganas pazīmes

Neparasts izskats. Mūsdienu ragana var neatbilst pazīstamajiem stereotipiem: viņai nav jābūt sarkaniem matiem, zaļām acīm vai jāklibo ar kreiso kāju. Tomēr visspilgtākā raganas zīme sievietē ir izskats, kas piesaista vispārēju uzmanību.

Acu izteiksme, īpašs smaids, neatkārtojams žestu vieglums – vai, tieši pretēji, grūts, “indīgs” tēls, ko nevar maskēt nekādi triki – ragana var būt atšķirīga, taču viņa vienmēr rada neizdzēšamu iespaidu.

Uzmanīga attieksme pret saviem un citu vārdiem. Jebkuras tradīcijas praktizētāji zina vārda vērtību un nekad nesāk nevajadzīgi melot, mest tukšus solījumus vai kalt plānus. To, ko ragana patiešām vēlas, viņa saņems tik un tā, tāpēc nav vajadzīgi meli un manipulācijas.

Mīlestība pret dzīvniekiem un dabu. Daudzi no mums rūpējas par dabu un mīl dzīvniekus, bet neapšaubāma raganas pazīme sievietē ir absolūta mājas un mātes dabas apvienošanās. Mūsdienu ragana vienādi reaģēs uz atkritumiem, kas izmesti pie viņas mājas sliekšņa vai meža dziļumā: ar lielu sašutumu.

Šāda sieviete parādīs savu neapmierinātību atkarībā no viņas temperamenta, taču atkritumus viņa savāks vienalga, jo uzskata Dabu par savu pirmo un īsto māju.

Neparastas drēbes vai rotaslietas. Dažas sievietes ar spējām var apzināti neatklāt savu būtību, uzmanīgi izvēloties apģērbu, aksesuārus un frizūru, kas neļaus aizdomāties par viņu interesi par okultajām zinātnēm.

Tomēr šādi gadījumi ir reti: visbiežāk mūsdienu raganas nebaidās radīt aizdomas un valkā to, kas viņām patīk, piemēram, neparasta griezuma drēbes, galvenokārt tumšās krāsās, dīvainas no pirmā acu uzmetiena rotaslietas no akmeņiem, māla vai sudraba, kā arī rotas ar nezināmiem simboliem un rakstiem.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurās piedzimst paši skaistākie cilvēki. Tik tiešām!

Vēlme pēc vientulības. Vēl viena raganas pazīme ir vēlme pēc vientulības, noslēgtām garām pastaigām un zināma atslābināšanās komunikācijā. Tas nenozīmē, ka jūsu klātbūtneviņu neinteresē – vienkārši ragana redz, dzird un jūt daudz vairāk nekā visi citi, un viņai ir jāatjauno savs enerģijas lauks saskarsmē ar dabu.

Zīmīgi sapņi un spēja paredzēt nākotni tieši norāda uz burvju prasmju esamību. Šo raganas zīmi ir visgrūtāk slēpt. Pēc neilgas iepazīšanās ar sievieti, kas apveltīta ar dāvanu, jūs ievērosiet, ka viņas prognozes vienmēr skar mērķi, un nejauši izmesta frāze precīzi apraksta situāciju.

Avots:

fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru