6 lietas, kam būtu jāpievērš uzmanība pirms mājās aicināt ciemiņus, lai viņi nepadomātu par tevi neko sliktu

Kā jums jau ir zināms, jūsu mājās ir dažas lietas, kas var tik ļoti atbaidīt ciemiņus, ka viņi vairs nekad nenāks pie jums ciemos un pat varētu atteikties ar jums kontaktēties.

Piemēram, senajos laikos, pirms ciemiņu uzņemšanas, lai tos patīkami pārsteigtu un radītu labu iespaidu par savu ģimeni,no sākuma ieviesa maksimālu tīrību un kārtību mājās. Toties mūsdienās tam velta pavisam maz laika.

Šajā rakstā mēs iepazīstināsim jūs ar vairākām lietām, kurām būtu jāpievērš uzmanība, kad jūs dodaties ciemos pie citiem. Tas palīdzēs jums labāk saprast, kāds šis cilvēks ir patiesībā.

Nepatīkamas smakas

Pastāv neskaitāmi daudzi nepatīkamu smaku rašanās iemesli. Tie var būt mājdzīvnieki, bojāti pārtikas produkti, laikus neizmesti atkritumi, nemazgātas drēbes, pelējums un mitrums. Jebkurā gadījumā tas negatīvi ietekmē ciemiņu viedokli par mājokļa saimnieku. Tas nozīmē, ka viņam vienalga, kas notiek viņa mājās.

Pārlieku liels dažādu priekšmetu daudzums

Ja jūs atnāksiet ciemos un ieraudzīsiet miljonu haotiski izvietotu statuešu, gleznu un daudz ko citu, tas liecinās par to, ka telpu saimniece vai saimnieks nav tas apdāvinātākais cilvēks. Jo nekārtība mājās liecina par nekārtībām galvā.

Nekārtība

Netīri paklāji, putekļi, nemazgāti trauki, aizķepusi plīts un netīras flīzes – tas viss kalpo par iemeslu apšaubīt mājas iemītnieku tīrīgumu un saimnieciskumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru