6 pazīmes, ka liecina – kaķis tevi mīl. Un neklausies blēņas, ka pūkainie mājas mīluļi nav spējīgi uz dziļām jūtām!

Pieķeršanās saimnieka apģērbam

Kaķis bieži var nogulties uz izmazgātām un izgludinātām saimnieka drēbēm. Cilvēkam tas var nepatikt, jo uz apģērba nonāk kaķa spalvas un tas var saburzīties, bet dzīvnieks šādi cenšas parādīt savu mīlestību pret saimnieku.

Grib gulēt vienā istabā ar saimnieku

Ja kaķis ļoti vēlas pavadīt nakti saimnieka guļamistabā, tas liecina, ka mājas mīlulis rūpējas par savu mīļoto cilvēku. Šāda uzvedība ir arī zīme, ka dzīvnieks izjūt komfortu, atrodoties blakus saimniekam.

Kaķis laiza saimnieku un maigi iekož

Ja kaķis tevi laiza, tad tā ir droša zīme, ka pūkainais mīlulis patiesi uzskata tevi par savu saimnieku. Ja kaķis tev maigi iekož, tas nozīmē, ka viņu pārņem vētrainas pozitīvas emocijas attiecībā pret tevi kā pret savu saimnieku.

Lasi vēl: Spalvas, sveces, dažādas smaržas. Šīs ir tikai dažas zīmes, kas liecina, ka mirušais tuvinieks cenšas ar tevi sazināties

Guļ virsū cilvēkam

Ja kaķis nebaidās apgulties virsū cilvēkam un pēc tam aizmigt šādā stāvoklī, tā ir droša zīme, ka astainis saimnieku mīl un ir tam pieķēries. Šī darbība palīdz dzīvniekam kontrolēt, lai ar cilvēku viss būtu kārtībā. Kaķi zina, kā mīlēt tos, kuri par viņiem rūpējas, un izrāda savu mīlestību, taču to dara, kā prot.

Avots: rsute

COMMENTS

Pievienot komentāru