6 zodiaka zīmes, kam oktobrī zvaigznes sniegs spēcīgu atbalstu un labvēlību. Ko gan vairāk var vēlēties!

Resurss Yandex publicējis interesantu ziņu par prognozēm oktobrī! Jau pavisam drīz iestāsies rudens otrais mēnesis – oktobris. Un, ja sinoptiķi mūs īpaši neiepriecina ar labu laika apstākļu prognozēm, tad astrologi ir pārliecināti, ka mēneša pirmā dekāde būs labvēlīga, lai pašpilnveidotos un attīstītu radošās spējas.

Jaunas zināšanas un prasmes, kuras saņemsim nākamajā mēnesī, būs pamats nākotnes finansiālajai labklājībai. Oktobra vidū nekas svarīgs nenotiks, bet, tuvojoties mēneša beigām, ievērojami samazināsies to notikumu ietekme, kas kavēja mūsu plānu īstenošanos virzību. Tu vari droši sākt realizēt projektus un aktivizēt savu lietišķo darbību.

Nosauksim zodiaka zīmes, kuras oktobrī saņems spēcīgu zvaigžņu atbalstu un labvēlību – drosmīgais Lauva, uzticamā Jaunava, demokrātiskie Svari, enerģiskais Strēlnieks, prātīgais Mežāzis un radošais Ūdensvīrs.

Lauva

2020.gada oktobris tev nesīs panākumus profesionālajā jomā un radošo projektu daudzsološu attīstību. Tava spēja nevairīties no riskantām darbībām palīdzēs sasniegt vēlamo, bet visnotaļ avantūristisks finanšu projekts būtiski uzlabos tavu finansiālo stāvokli.

Tev ir tik spēcīga enerģija, ka parasti tas, ko ļoti vēlies, mēdz piepildīties. Pirms tu stipri gribi kaut ko iegūt, padomā, vai tev tas patiešām ir vajadzīgs, un, ja tev joprojām šķiet, ka tas ir nepieciešams, tad padomā, cik skaidrs ir tavs priekšstats par šo vajadzību.

Jaunava

Oktobris mudinās sākt pārvērtēt pagātni un izgaismos nepieciešamību noteikt jaunus dzīves mērķus. Mazliet negaidīti, bet ļoti ātri tu sapratīsi, cik tas šobrīd ir svarīgi. Parādīsies teicamas iespējas uzlabot materiālo labklājību. Oktobrī tev paveiksies visos jautājumos, kas saistīti ar nelielām ikdienas un biznesa problēmām, un tas nebūt nav tik maz, jo mūsu dzīve, kā zināms, sastāv no sīkumiem.

Svari

Tu visiem spēkiem pievērsīsies personīgās dzīves sakārtošanai, pilnībā uzņemsies atbildību par savu rīcību un tuvinieku vēlmēm. Oktobris tev sola panākumus biznesā, sniedzot iespēju pakāpties pa karjeras kāpnēm. Priekšniecība uzskata tevi par vērtīgu darbinieku, tāpēc tava paaugstināšana amatā ir plānota – tā rezultātā tava finansiālā situācija uzlabosies.

Strēlnieks

Pateicoties tavai centībai un enerģijai, oktobrī tevi gaida galvu reibinoši panākumi, Tie brieda jau ilgu laiku, bet tieši tagad viss piepildīsies dzīvē. Tas notiks, kad “zvaigznes savienosies” un norādīs uz tevi. Tu saskatīsi lieliskas perspektīvas uzņēmējdarbībā un finansēs un ar entuziasmu ķersies pie to īstenošanas.

Mežāzis

Tava apņēmība un drosme palīdzēs gūt panākumus dažādās dzīves jomās. Oktobrī tu būsi neaizstājams gan lietišķajā, gan ģimenes jomā. Tavs cītīgais darbs saņems kolēģu un vadības atzinību un ļaus tev virzīties pa karjeras kāpnēm.

Oktobra beigas solās būt īpaši gaišas un atmiņā paliekošas – pastāv visi priekšnoteikumi straujam labklājības pieaugumam. Kāds no Mežāža zīmē dzimušajiem uzvarēs loterijā, bet cits saņems negaidītu mantojumu.

Ūdensvīrs

2020.gada oktobris nodrošinās tev lieliskas iespējas profesionālās un karjeras izaugsmes sfērā. Tu būsi spēka un enerģijas pilns, prātā nāks radošas idejas un kreatīvas ieceres. Tava netradicionālā pieeja uzņēmējdarbībai un spilgtā personība palīdzēs atrast jaunus izaugsmes veidus un sasniegt augstāku ienākumu līmeni. Tev sakārosies izmēģināt izpaust sevi literatūrā vai glezniecībā. Ieklausies savās vēlmēs, jo tās mēdz piepildīties.

Avots:

zen.yandex.ru

Pievienot komentāru