6 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir sliktākie mīlnieki; Ups, mēs to atklājām!

Apdomājies divreiz, pirms lēkt ar viņiem gultā.

Dvīņi (21. maijs – 22. jūlijs)

No sākuma viss šķitīs lieliski. Jums pat radīsies iespaids, ka viņiem patīk viss, ko jūs darāt. Jums pat parādīsies sava veida pašpārliecinātība… kamēr kādā ne tik jaukā brīdī jūs sapratīsiet, ka Dvīņus aizrauj pavisam citas, daudz svarīgākas lietas, nekā sekss ar jums.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Var sagaidīt milzum daudz liekas pļāpāšanas pirms paša svarīgāka notikuma. Bet tālāk, tiklīdz jūs ķersieties klāt svarīgākajam, Vēzis ne vien piedāvās aprunāties, bet, visticamāk, gribēs atklāt jums savas jūtas, turklāt rakstiskā veidā.

Aizmirstiet par seksu – šī zodiaka zīme vēlas kontaktu, kas sniedzas pāri guļamistabas rāmjiem.

Vēzis nogurdinās jūs ar savu emocionālo atkarību, un pat kaisles brīdī jūs nevarēsiet tikt vaļā no sajūtas, ka, ja jūs nomirsiet no jūtu pārpilnības pret Vēzi, viņš noteikti uz jums apvainosies uz visu atlikušo mūžu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunava vienmēr tiecas pretī ideālam, un seksa neatbilstība viņas priekšstatiem vai viņas vilšanās seksā liks jums pēc iespējas ātrāk atstāt šo karalauku – jūsu guļamistabu. Pēc seksa ar viņu jums vēl labu laiku negribēsies to atkārtot.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieks ir labākais speciālists savaldzināšanas mākslā. Viņš lieliski pratīs pierunāt jūs uz seksu, taču, kad tas ilgi gaidītais brīdis beidzot pienāks, Strēlnieks jau būs atstājis karalauku.

Strēlniekam drīzāk patīk viņa dvēseles stāvoklis iemīlēšanas laikā, nekā pats mīlas akts. Tiklīdz viņa bikses nokritīs lejā, jūs varēsiet no viņa atvadīties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru