65 gadus veca sieviete pārcēlās uz pansionātu, bet tad uzzināja par grūtniecību. Ir grūti noticēt kas notika tālāk

Sieviete pārcēlās uz pansionātu un drīz vien uzzināja par grūtniecību.

Vecās sievietes vīrs nomira. Viņa nolēma pārcelties uz pansionātu, tur ir jautrāk un dzīvīgāk. Patiešām, viņai bija ko tur darīt – viņa sāka organizēt atpūtas brīžus. Un drīz viņa redzēja, ka viņa pieņemas svarā. Izrādījās, ka viņa ir stāvoklī. Viņa atgriezās mājās un nolēma dzemdēt, neskatoties uz to, ka potenciālie tēti bija pret to.

Bija pagājuši divi mēneši kopš vīrs devās mūžībā. Nadežda Sergejevna nevarēja atrast sev vietu pēc vīra aiziešanas, tādēļ nolēma doties uz pansionātu. Nadjai bija 65 gadi. Pagāja laiks. Drīz vien viņa sāka justies savādi un nolēma nekavēties un doties pie ārsta.

Vizīte pie ārsta

Izrādījās, ka patiesi iemesls ir saistīts ar veselību. Bet tā vispār nav patoloģija. Ārsts paziņoja sievietei par grūtniecību. Sieviete bija mēma, viņa nespēja pateikt ne vārda.

“Ko jūs ākstaties?,” sieviete pamāja ar roku. Vai redzi manu vecumu? Vai ir iespējams, ka grūtniecība iestājusies 65 gadu vecumā? – tagad viņa nolēma, ka ārsts nolēma tiešām pajokot. “Ja kaut kas ir nopietns, sakiet to tieši,” jautāja Nadežda.

“Nopietni, tā ir grūtniecība,” ārsts paraustīja plecus. – Un tu pati atbildēji uz savu jautājumu. Ka grūtniece vara palikt stāvoklī 65 gadu vecumā.

– Tas ir neiespējami! – pārliecināti paziņoja padzīvojusi sieviete. – Cik mēģināja ar vīru, neizdevās, un tagad vienreiz un uz visiem laikiem?

– Un kas tagad ar vīru? – jautāja ārsts.

“Vīrs nomira,” atraitne nopūtās.

“Iespējams, iemesls bija jūsu vīrā,” atbildēja ārsts.

Viņa nezināja, kurš tieši ir bērna tēvs

Viņa pēc vīra nāves, bija satikusies ar vairākiem vīriešiem. Viens bija pat pansionāta direktors, viņš bija viens, bez sievas. Nadežda savā vecumā izskatījās ļoti labi un reti kurš varēja pateikt, ka viņai ir tik daudz gadu. Viņai pašai likās, ka tas ir viņa bērns, jo ar viņu Nadežda bija kopā visilgāk.

Agrāk vai vēlāk visi pamanīs viņas grūtniecību. Viņai vairs nebija ko slēpt. Viņa nolēma pateikt šo jaunumu potenciālajam tēvam. Slaviks pusdienoja, kad viņa viņu iztraucēja. Viņš apmulsis pasmaidīja. Nadežda ilgu laiku nebija viņa tuvumā. Abi saprata, ka šī saikne ir bezjēdzīga. Pēdējā laikā viņi izlikās, ka starp viņiem nekā nav. Viņi izturējās viens pret otru kā pret draugiem.

Lasi vēl: Ja esi redzējis kādu no šiem sapņiem, tad tev ir ļoti paveicies, jo Visums vēlas tev pateikt lūk, ko!

Tad viņa maigi pastāstīja viņam jaunumus. Slaviks aizrijās ar ēdienu no brīnumiem. Viņš bija pārsteigts un nezināja ko darīt. Ilgi domādams, viņš atbildēja, ka ir jāveic DNS tests. Nadežda bija ar mieru. Pagāja dienas un atnāca atbilde. Nadeždai bija taisnība, viņš bija tēvs. Viņš gan bija krietni jaunāks. Viņam bija 45 gadi.

Ilgi domādami, pāris izlēma, ka kopā nebūs, bet tēvs atbalstīs māti ar bērnu. Pagāja vairāki mēneši. Grūtniecība noritēja labi. Drīz vien pasaulē nāca puisītis. Viņš bija vesels un brašs. Mātei gan pēcdzemdību atkopšanās periods bija ilgāks. Tomēr drīz vien viņi devās uz mājām. Apraudzīt jaundzimušo ieradās arī tēvs. Viņš bija laimīgs. Par spīti tam, ka ar bērna māti viņiem tā arī saikne neradās.

COMMENTS

Pievienot komentāru