7 lietas, kuras nedrīkst izsviest atkritumos. Liec aiz auss, citādi iedzīvosies nopietnās nedienās!

Pastāv daudz tautas ticējumu, un vairāki no tiem nav zaudējuši savu aktualitāti arī mūsdienās. Cilvēki tos ievēro, lai nepiesauktu nelaimi un neaizbaidītu veiksmi.

Saskaņā ar ticējumiem ir 7 lietas, kuras jau kopš seniem laikiem nav pieņemts izmest no mājokļa.

Fotogrāfijas

Fotoattēli ne tikai atspoguļo kādu dzīves mirkli, bet arī nes noteiktu enerģiju. Tāpēc – ja tiek izmesti fotoattēli, kuros redzami cilvēki,tā ir ļoti slikta zīme. Šādi šiem cilvēkiem tu vari sagādāt skumjas un neveiksmes. Ja tu patiešām gribi atbrīvoties no kādas fotogrāfijas, labāk to sadedzināt un pelnus izkaisīt.

Līgavas kleita

Laulība ir ļoti atbildīga lieta. Ikviena līgava sapņo par ilgstošu un laimīgu laulību, un, lai tā būtu, kāzu kleita ir jāsaglabā un to nevienam nedrīkst dāvināt vai izmest visas ģimenes dzīves laikā.

Baznīcas piederumi

Ikonas, krustiņi un lūgšanu grāmatas tiek uzskatītas par ģimenes un personīgajiem amuletiem, tādēļ nekādā gadījumā nevajadzētu no tiem atbrīvoties, izņemot gadījumus, kad tos aiznes uz baznīcu.

Pulkstenis

Saplīsušu pulksteni var izjaukt un izmest, bet, ja tas joprojām ir darba kārtībā, labāk tā nedarīt. Pretējā gadījumā radīsies nepatikšanas visai ģimenei.

Maks

Lai cilvēku neatstātu finansiālā labklājība, veco maku nevajadzētu izmest miskastē, bet gan aprakt zemē.

Bērnu drēbītes

Bērnu drēbītes nav pieņemts izmest. Ja bērnam apģērbs ir kļuvis par mazu, ieteicams to izmazgāt un uzdāvināt trūcīgām ģimenēm. Ja drēbītes ir galīgi novalkātas, vislabāk tās sadedzināt.

Lasi vēl: 5 frāzes, kas tavam vīrietim atsitīs vēlmi ar acīm “aprīt” citas sievietes. Tu patiešām būsi pārsteigta, cik tās ir iedarbīgas!

Maize

Maizeir produkts, kas simbolizē ģimenes labklājību, tāpēc to nedrīkst izmest atkritumos. Pat drupatas ieteicams izbarot putniņiem vai citiem dzīvniekiem.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru