8 frāzes, ko nedrīkst teikt vīrietim, kad viņš ir piedzēries. Varu galvot, rezultāts būs nepatīkams

Ja tavs vīrietis laiku pa laikam, mēreni un reizēm iedzer, tev šis raksta noteikti ir jāizlasa. Jo agrāk vai vēlāk pienāks brīdis, kad viņš ieradīsies mājās pārdzēris jēgu. Un tu viņam kārtīgi uzbrauksi, bet velti – tam būs tikai negatīvas sekas.

Kur tu vazājies?

Ja pajautāsi, kur viņš tā piedzērās, vīrietis ar apmierinātu smaidu pateiks, kur, ar ko, un kāda iemesla dēļ. Bet kāpēc vazājies apkārt ?! Lai tu zinātu – vīrieši neuzskata, ka viņi vazājas. Pat ja viņi vārda vistiešākajā nozīmē “staigā apkārt”. Un, ja viņi staigā apkārt šā vārda tiešā nozīmē, viņi to uztver, piemēram,  kā atpūtu, nevis vazāšanos apkārt.

Lasi vēl: Viņa Facebook apstiprināja draudzību ar nepazīstamu vīrieti. Pēc pāris dienām notika kas patiešām briesmīgs

Tagad tu esi sašķaidījusi viņa vīrišķību druskās un vari gaidīt, ka viņš atriebsies. Un tas notiks pavisam drīz.

Pareizi mana mamma teica…

Ja vēlies vienā mirklī uzzināt visu, ko viņš patiesībā domā par tavu mammu, nekad nesaki šos vārdus, Jo neko pieklājīgu viņš nedomā. Kaut vai tādēļ, ka izrādās viņa par viņu ir teikusi ko sliktu. Kādēļ tad vēl tu par viņu atcerējies tieši tagad. Un tagad, lūdzu, pastāsti plašāk…

Nezini kā dzert, nedzer!

Vai tas ir viņš zina, kas nemāk dzert? Kā tu uzdrošinies par viņu šaubīties, sieviete! Viņš vienkārši saindējās ar cepumu. Vispār, ja vēlaties zināt, viņš vēl bija skolas gados, vasarā, kad vasarnīcā iedzēra. Nē, jūs, protams, nevēlaties neko zināt par to, kā jūsu dārgais dēls, aizklājot pusaudžu pūtītes ar bandānu, pirka samagonku no babas Maņas. Jūs nevēlaties neko zināt par to, cik litru viņš izdzēra kopā  ar tā saucamo Dronu, Lehu un tēvoci Mišu. Un jūs arī nevēlaties neko zināt par to, kas ir tēvocis Miša. Bet jums nāksies. Tieši tagad. Bet kurš jūs vilka aiz mēles?

Varbūt tev ir gana?

Uzmanību! Bīstams brīdis! Tavs vīrietis normālā stāvoklī var būt lēnprātīgs kā stirna, bet dzērumā viņā pamodīsies kuilis. Tu, sieviete, vai tu viņam kaut ko norādīsi? Vai tu viņu kontrolēsi? Vai tu esi pati savā prātā, nelaimīgā?!

Tajā pašā laikā ir pilnīgi iespējams, ka viņš pats nolemj, ka viņam pietiek, izdomā laist garām pēdējo šotiņu un doties gulēt. Bet tagad tas nenotiks. Tagad viņš izdzers vēl vienu pudeli, lai tu neiedomātos, ka viņš ir gatavs dejot pēc tavas stabules.

Vai tu pat esi sevi redzēji spogulī?

Jautājums, protams, ir retorisks. Bet esi droša – tev atbildēs. Un atbildēs ļoti izsmeļoši. Vispirms būs jautājums: “Bet tu sevi redzēji?”, tad tam sekos garš tavu trūkumu saraksts. Alkohols veicina fantāziju, tāpēc no spoguļiem tu ilgi tieksies izvairīties.

Tu esi tāds pats kā tavs tēvs!
Tas ir gadījumā, ja viņa tētim patika dzert. Tēta vietā var parādīties onkulis, piedzēries klasesbiedrs Andrejs, Petrovičs no kaimiņu dzīvokļa vai Boriss Nikolajevičs Jeļcins. Vispār kāds vardarbīgs dzērājs, kurš dzīvi beidza slikti, bet paspēja “izdzert” asinis no saviem tuviniekiem.

Atceries galveno, sieviete: viņš ir unikāls. Un viņš pat nepiedzeras kā visi. Viņš piedzeras īpašā veidā. Jo viņš nav alkoholiķis, bet … Tagad tu uzzināsi, kas viņš ir. Ir labi, ja izrādās, ka viņš ir neatzīts ģēnijs. Bet var izrādīties arī cietējs, kas vīlies personīgajā dzīvē, kas ir vairāk nekā nepatīkami.  No rīta viņš neko neatcerēsies, bet tu mēnesi uztrauksies par  tēmu, kas tad attiecībās ar viņu nogāja greizi.

Vispirms izgulies, un tad runāsim!
Nē! Tikai nesaki to! Alkohols ļoti dīvaini ietekmē vīriešu smadzenes un jo īpaši to daļu, kas ir atbildīga par atmiņu. Vīrietis atceras tikai to, kā pakustināt kājas un kur tās pārvietot, lai nokļūtu mājās. Toties parādās ilgtermiņa atmiņas arhīvs – tas par basām kājām bērnībā.

Piedzēries vīrietis ir puika. Apmēram astoņus gadus vecs. Ko zēni dara bērnībā? Tieši tā, ir pilnīgi vienalga, ko darīt, ir svarīgi rīkoties pretēji. Par spīti. Kopumā mēs esam brīdinājuši. Tu šonakt negulēsi. Tu runāsi ar viņu, jo tagad viņš neatstāsies neparko. Īstam vīrietim vienmēr ir ko teikt!

Tu taču man apsolīji!

Nevajag spēlēties ar vainas sajūtu, nevajag. Jo šī sajūta piedzērušam vīrietim ir hipertrofēta. Viņš tūlīt nožēlos grēkus, nokritīs ceļos, uzkaisīs pelnus uz galvas un sāks lūgt piedošanu. Un nedomā, ka tev tas patiks. Tāpēc, ka viņš tev izteiks komplimentus ar samežģījušos mēli un centīsies līst pie tevis bučoties. Bet – vai tiešām tu vēlies skūpstīt šo spirtoto dzērienu apreibināto radību?

Pievienot komentāru