Viņa Facebook apstiprināja draudzību ar nepazīstamu vīrieti. Pēc pāris dienām notika kas patiešām briesmīgs

Mūsdienās teju visi izmanto sociālos tīklus. Ja jums nav Facebook, Twitter vai Instagram, jūs, visticamākais, dzīvojat uz Mēness.

Taču vispopulārākais no visām šīm lapām ir Facebook, kur jūs nekad nevarat būt droši, kas tieši lasa vai skata jūsu profilā ievietoto informāciju.

Lasi vēl: Šī ģimene pieļāva milzīgu kļūdu paņemot līdzi savus bērnus un kapsētu

Reti kurš aizdomājas par to, ka nevajadzētu apstiprināt draudzību ar nepazīstamiem cilvēkiem. “Viral Hatch” padalījās ar kādu stāstu, kas pavisam nesen paguva aplidot visu internetu. Izlasiet šo stāstu arī jūs un kārtīgi aizdomājieties!

Šo rakstu uzrakstīja bijusī varas iestāžu darbiniece:

“Kaut kāds nepazīstams vīrietis uzaicina jūs Facebook lapā. Jūs viņu nepazīstat, bet viņš bildē izskatās ļoti simpātisks, tādēļ nolemjat apstiprināt ar viņu draudzību.

Šodien jūsu meitai ir pati pirmā skolas diena. Viņa tik mīļi izskatās savā skolas formā, ka jums sirdsapziņa neļauj viņu nenofotografēt un neielikt savā Facebook profilā, lai parādītu viņu visiem saviem draugiem un radiniekiem.

Jūs esat tik ļoti priecīga, ka pat “iečekojaties” skolā, atzīmējat to Facebook, un rakstāt: “Nespēju noticēt, ka viņa jau ir tik liela. Kā laiks skrien! Tik ļoti lepojos ar savu meitiņu!”

“Pa to laiku noslēpumainais vīrietis, kuru jūs nepazīstat, bet nesen apstiprinājāt ar viņu draudzību Facebook, saglabāja jūsu meitas pirmo skolas bildi uniformā, lai tālāk to nosūtītu 60 vīriešiem visā pasaulē ar šādu te aprakstu:

“Meitene. Vecums – 5 gadi.
Kastaņu brūni mati, brūnas acis.
5000 ASV dolāri.”

Jūs ne tikai uzdāvinājāt savas meitas bildi bērnu tirgotājam, bet arī sniedzāt viņam visu nepieciešamo informāciju – vārdu, uzvārdu un skolas adresi. Jūs plkst. 15.00 braucat pakaļ savai meitai, bet viņas tur vairs nav.

Jūs pat iedomāties nevarējāt, ka jūsu meita pašlaik jau ir pārdota 43 gadus vecam pedofīlam verdzībā pa to laiku vien, kad devāties mājās no meitas pirmās skolas dienas. Pašlaik jūsu meita atrodas ar maisu uz galvas, brauc furgonā un raud, jo viņa nezina, kur ir viņas vecāki un kas ar viņu notiks. Meitenīte tikai zina to, ka viņu no skolas savāca kaut kāds onkulis.

Pārtrauciet pievienot savam draugu lokam nepazīstamus cilvēkus, nemaz nerunājot par to, ka jūs visiem izrādāt savu personīgo dzīvi!

Jūs pat iedomāties nevarat, cik daudz pasaulē ir cilvēku, kas vēlas nodarīt pāri jūsu bērnam. Katru dienu pasaulē tiek nozagti tūkstošiem bērnu – ļoti daudzus no viņiem pārdod melnajā tirgū un izved ārpus valsts.

Mēs varam pielikt šim vājprātam punktu, lai visi vecāki zinātu, kādas sekas var būt viņu šķietami nevainīgajām darbībām.

Lūgums:

Neapstipriniet draudzību ar cilvēkiem, kurus nepazīstat.
Nelieciet sava bērna bildes savā profilā – lai arī cik ļoti jums gribētos!
Nekad “neiečekojieties” vietās, kuras jūs mēdzat apciemot ar saviem bērniem.

Noteikti pastāstiet par šīm briesmām visiem vecākiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru