9 un 10 aprīlī mēness būs Skorpiona zvaigznājā. Uzvirmos aizvainojumi, tieksme atriebties, saasināsies greizsirdība. Lūk, kā to nepieļaut!

Mēness un Skorpiona zvaigznāja kombinācija ir viena no noslēpumainākajām un neviennozīmīgākajām mēness kalendārā. Šoreiz šāda “apvienība” ietekmēs cilvēkus ne tikai aktuālajās dienās, bet arī pēc tām.

9.un 10. aprīlī Mēness atradīsies Skorpiona zvaigznājā. Kopumā šī ir diezgan laba kombinācija, tomēr 9. datumā Mēness joprojām būs perigeja reģionā, tas ir – saglabāsies gandrīz maksimālā Zemes tuvumā. Tas radīs Mēness un zvaigžņu enerģijas disonansi, kas būs jūtama 9. un 10. aprīlī, kā arī nākamo pāris nedēļu laikā.

Kas tad raksturīgs šim periodam?

Cilvēki var kļūt vieglāk aizvainojami

Skorpions ir zodiaka zīme, kas vairo cilvēku tieksmi aizvainoties. No 9.aprīļa līdz pat mēneša beigām piedot citiem būs daudz grūtāk nekā parasti. Ieteicams rast sevī spēku aizmirst visu slikto.

Noderīgi ir iemācīties dot cilvēkam otru iespēju pat vissarežģītākajā situācijā. Ja to nedarīsi, veiksme var novērsties no tevis. Mums jācenšas kļūt atvērtākiem un gatavākiem dialogam. Dažiem cilvēkiem būs svarīgi iegūt elastīgumu un pacensties rast kompromisu, lai atrisinātu domstarpības ar tuviniekiem, otro pusīti, kolēģiem un draugiem.

Ja negatīvisms tomēr tevi pārņems, pameklē internetā ekspertu ieteikumus, kā atbrīvoties no aizvainojuma un pārstāt dusmoties.

Sargies no atriebības

Tev vajadzētu būt uzmanīgākam, sazinoties ar atriebīgām zodiaka zīmēm, kā arī pašam jāizvairās no atriebības izpausmēm. Noteikti daudzi būs dzirdējuši, ka, plānojot atriebību, tu izroc kapu ne tikai ienaidniekam, bet arī sev.

Aprīlī situācija būsvēl bīstamāka tiem, kas grasās ielikt sprunguli kāda cita ritenī. Ja to izdarīsi, veiksme var tevi atstāt uz ļoti ilgu laiku. Centies nepārkāpt šo līniju, lai nenožēlotu sekas, kuras pēcāk varsagraut tavus plānus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru