Melnā līgava – kura gan tā ir pēc zodiaka zīmes? Baisā patiesība

Horoskops stāsta par to, kam liktenis ir lēmis kļūt par melno līgavu un liedz piedzīvot sievišķo laimi. Astroloģija sniedz rekomendācijas, kā izvairīties no šī ļaunā likteņa, un kas jādara.

Apprecēties un izveidot savu ģimeni ir ikvienas nākotnes līgavas patiesā vēlme. Kas varētu būt labāks par kāzu gaidīšanu, zvēresta svinīgajiem vārdiem un medusmēnesi? Un pirms kāzu dienas obligāti ir jautravecmeitu ballīte. Meitenēm, kas gatavojas precēties, šādas lietas ir ierastas, bet tikai ne melnajai līgavai. Viņas likteni nosaka tas, ka kāzu priekšvakarā vai ilgāku laiku pirms kāzām viņas līgavainis tiek nogalināts. Un turklāt tas notiek noslēpumainā veidā.

Tas ir ļauns liktenis vai rūgta likteņa izpausme? Izrādās, ka melnā līgava nekad nevarēs nobaudīt īstu sieviešu laimi? Vai ir iespēja izvairīties no šī ļaunā likteņa un izjaukt melnās līgavas nelaimes ķēdi? Astroloģijai ir savs viedoklis par šo jautājumu, un tas tiek skatīts ar katru zodiaka zīmi atsevišķi.

Auns

Meitenēm, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, ir apveltītas ar milzīgu neatlaidību, un visus dzīves notikumus viņas pārdzīvo dziļu savā dvēselē. Un viņas cenšas nepazust zem likteņa smaguma, neskatoties uz to, ka nākas saskarties ar melnās līgavas pārbaudījumu. Lai gan viņas liktenis ar nākotnes līgavaini ir atkarīgs no zvaigžņu izkārtojam debesīs viņas dzimšanas brīdī. Ja šīs zīmes pārstāvei izdosiessatiktie savā dzīves ceļojumā ar šādas pašas zīmes cilvēku, tad viņiem ir lemts pavadīt visu dzīvi kopā roku rokā. Izjust uz sevi melnās līgavas lomu viņa varēs tajā gadījumā, ka topošais līgavainis būs Strēlnieks, Vēzis vai Ūdensvīrs.

Vērsis

Topošās līgavas, kas dzimušas Vērša zīmē, ir īsta likteņa mīlules. Viņu izturība pret visām dzīves grūtībām ir augsta. Attiecībā uz melnā līgavas statusu, tad jānorāda, ka šāda loma viņām nav sagatavota. Parasti šīs zodiaka zīmes pārstāvji veiksmīgi apprecas un dzīvo laimīgā laulībā. Dažos gadījumos viņām nākas sagaidīt vecumu vienatnē, jo nereti mēdz gadīties, ka ​​laulātais partneris var atstāt šo pasauli daudz agrāk nekā viņa otrā puse. Spēcīgas būs laulības ar Svariem, Dvīņiem un Mežāžiem.

Dvīņi

Šīs zīmes līgavas ir apveltītas ar īpašu zvaigžņu atrašanās vietu. Viņām ir visas ilgmūžības un laimīgas ģimenes dzīves priekšrocības. Ar saviem izvēlētajiem viņām būs jāiet cauri sarežģītiem dzīves ceļiem, bet tas tikai nostiprinās viņu attiecības un padarīs tos tuvākus. Pateicoties viņu divejādai dabai un vieglo attieksmi pret visām dzīves situācijām, melnās līgavas loma nav domāta viņām. Dvīņu zīmē dzimušās līgavas var droši sagatavoties kāzu svinībām, un neuztraukties par to, ka būs daži neparedzēti notikumi. Veiksmīga laulība tiks noslēgta ar Ūdensvīru, Jaunavu un Vērsi.

Vēzis

Jutīgajām Vēža zīmē dzimušajām līgavāmir tieksme uztraukties un pārdzīvot par gaidāmajām svinībām. Bet visi šie satraukumi ir veltīgi, jo nekas nedabisks kāzu priekšvakarā un kāzu laikā nenotiks. Galvenais ir mēģināt sevi pasargāt no nelielām spriedzēm. Laimīga dzīve izrādīsies tad, ja Vērša zīmē dzimušās sievietes apprecēs Skorpionu, Aunu vai Zivis.Savienības ilgmūžība būs atkarīga no atbildības sadalījuma sākuma posma starp laulātajiem.

Lauva

Zvaigžņotās debesis ļoti atbalsta šo majestātisko un lepno pārstāvi. Un viss šai zemes zīmes pārstāvēm veidosies nevainojami, ja viņas nesāk nomākt savu laulāto morāli. Pretējā gadījumā pastāv risks zaudēt līgavaini kāzu priekšvakarā. Tas nenozīmē, ka ar viņu notiks kāda veida traģēdija, bet fakts, ka viņš nespēs izturēt viņa spēcīgās līgavas dominanci, var likt mainīt domaspar laulību. Kļūt laimīgam, ir iespēja, ja izvēlēsies sev par partneri Strēlnieku, Ūdensvīru vai Aunu. Ar šādu harmonisku saderību nākotnes līgavai nebūs garlaicīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru