2020.gada 20.februāris (rītdiena) – ļoti īpaša diena, kura var ietekmēt visu tavu atlikušo dzīvi

Pavisam nesen, 2.februārī, cilvēce piedzīvoja tā dēvēto spoguļdatumu 02.02.2020. Daudzi cilvēki ar šo dienu saistīja lielas cerības. Kā saka zvaigznes, šajā dienā bija iespējams vienlaikus izteikt vairākas vēlmes, kurasvar piepildīties jau tuvākajā laikā.

Saskaņā ar zinātniskiem datiem 02.02.2020 ir īslaicīgs palindroms. Kas tas ir? Ja mēs pievēršamies sengrieķu valodai, vērts minēt, ka “palindroms” ir simbolu virkne, kura no abām pusēm rakstās vienādi, bet tulkojumānozīmē “tiekšanos atpakaļ”.

Retāk sastopams ir trīskāršais palindroms, ko cilvēce piedzīvoja pirms 18 gadiem – tas bija 2002. gada 20.marts. Nākamā maģiskā skaitļu virkne būstikai 2121.gadā – 12/21/2121, bet tas viss tāpēc, ka gads diemžēl sastāv tikai no 12 mēnešiem. Ja mēs runājam visu tūkstošgadi, ir svarīgi minēt, ka tajā būs daudz spoguļdatumu – veseli 36.

Lasi vēl: Vecāku grēkus pārmanto tālāk viņu bērni. Bieži vien mēs dzirdam frāzi: “Kāpēc šāds sods tiek uzlikts tik mazam bērnam”. Šī ir karma, mīļie!

Kas attiecas uz 2020. gada 20. februāri, diemžēl tas netiek uzskatīts par spoguļdatumu, taču tas nepadara šo dienu parastu un nesvarīgu. Visi šajā datumā sastopamie divnieki kopā dod skaitli 8, kas ir bezgalības simbols. Un tāpēc jebkurš notikums šajā dienā cilvēkam var būt ļoti nozīmīgs un ietekmēt visu viņa turpmāko dzīvi, lai arī kāda tā arī būtu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru