Vecāku grēkus pārmanto tālāk viņu bērni. Bieži vien mēs dzirdam frāzi: “Kāpēc šāds sods tiek uzlikts tik mazam bērnam”. Šī ir karma, mīļie!

Bieži vien mēs dzirdam frāzes: “Kāpēc šāds sods tiek uzlikts tik mazam bērnam”, “Par kādiem grēkiem maksā nevainīgs bērniņš” vai “Kāpēc bērni cieš, jo viņi taču ir cilvēciņi, kas ne pie kā nav vainīgi”.

Tikai daži cilvēki saprot, ka tieši bērni maksā par savu vecāku grēkiem. Un tikai nedaudzi aizdomājas, ka par visu, ko mēs darām tagad, tiks sodīti vai atalgoti mūsu bērni un mazbērni.

Vecāku grēki

Vecāku grēkus pārmantos viņu bērni. Tas ir dzīves garīgais likums. Un tas darbojas un attiecas uz visiem neatkarīgi no tā, vai tu tam tici vai ne.

Šis likums nosaka, ka tavu vecāku grēku karmiskās sekas izjutīsi tu, tavi bērni, bērnu bērni un tā tālāk līdz septītajai paaudzei.

Protams, karmiskās sekas piemeklēs arī to, kurš dara kaut ko sliktu. Tomēr tā pati karma diemžēl attieksies ne tikai uz šo cilvēku, bet arī uz viņa pēcnācējiem.

Tas nozīmē, ka saskaņā ar augstāko garīgo likumu tevis paša grēki ietekmēs arī tavus bērnus un bērnu bērnus. Tādējādi izrādās, ka karma it kā uzkrājas pa ģimenes līniju.

Un – tā kā ikvienam ir tēvs un māte, karmisko seku uzkrāšanās nākamajās paaudzēs var notikt ļoti aktīvā formā.

Turklāt, kā tu jau saprati, ģimenes līnija sākas ne tikai ar vecākiem, bet arī ar vecvecākiem un viņu vecākiem. Runa ir par katras personas rīcības sekām un to atbildību, kura katram no mums jāuzņemas par savu darbību.

Tāpēc bieži var sastapties ar to, kā dažas ģimenes cieš no īstadzimtas lāsta, kas aptver vairākas paaudzes. Piemēram, turīgas ģimenes kļūst arvien nabadzīgākas līdz nonāk galējā trūkumā. Vai arī dzimtā kāds noteikti nomirst agrā vecumā.

Viss, kas nepieciešams, lai radītu sliktu karmu visai dzimtai, ir viena ģimenes locekļa, vienas paaudzes personas, nepareiza rīcība. Tas var novest pie visas dzimtas iznīcības.

Dzimtas karma

No otras puses, viens vienīgs cilvēks var izbeigt nelaimju un neveiksmju sēriju ģimenē. Viņš var izpirkt savu senču grēkus, dzīvojot dziļu garīgo dzīvi.

Kad cilvēks dzīvo godīgu, patiesu un tīru dzīvi, garīgā svētība aptver septiņas nākamās paaudzes.

Atceries, ka viss, ko tu dari savā dzīvē, ietekmēs ne tikai tevi personīgi, bet arī septiņas paaudzes, kas sekos pēc tevis. Tavas darbības ir daļa no savstarpēji saistītām darbībām. Agrāk vai vēlāk karma noteikti sasniegs tevi un tavus pēcnācējus.

Diemžēl zināšanu un neticības trūkuma dēļ vairums ļaužu nezina, ka viņu rīcībai ir karmiskas sekas, kas ietekmēs viņubērnus un nākamās paaudzes. Ja cilvēki par to būtu vairāk informēti, viņi, iespējams, nedarītu daudzas lietas, kuras šodien dara.

Starp citu, tas bija zināms jau senatnē, taču kaut kādu iemeslu dēļ mūsdienās cilvēki par to ir aizmirsuši.

Karmiskais parāds

Nav svarīgi, vai tu tici karmai vai ne, visi iegūs to, ko ir pelnījuši; pastāv noteikti garīgi likumi, kas darbojas neatkarīgi no taviem uzskatiem un pārliecības.

Atceries, ka tie vai citi uzskati vai to neesamība neatbrīvo tevi no atbildības.

Šie likumi pastāv un darbojas, un visiem, kas rīkojas slikti, par to būs jāatbild. Tā arī ir karma.

Tavu priekšteču rīcība jau tagad ietekmē tavu un tavu bērnu dzīvi. Tava rīcība ietekmēs to cilvēku dzīvi, kuri dzims pēc tevis.

Lasi vēl: Istabas augi, kuri atnes sievietēm laimi. Pat tādi par kuriem es iedomājusies nebūtu

Tādējādi Visums liek tev atbildēt par savu rīcību. Patiešām, apzināšanās, ka tava rīcība ietekmē ne tikai tevis paša karmu, bet arī tavu bērnu karmu, palīdz izvairīties no daudzām kļūdām un pasargā no nepareizām darbībām.

Tu droši vien mīli savus bērnus. Ja tā, tad tev jāpievērš uzmanība savām domām un rīcībai, lai nodrošinātu svētīgu dzīvi sev, bērniem un mazbērniem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru