Kāpēc nedrīkst fotografēt tuvinieku atdusas vietas. Par šo nepadomā, bet šis var notikt ar aizgājēja dvēseli

Jaunā mode fotografēt tuvinieku atdusas vietas cilvēkam var sagādāt daudz nepatikšanu. Pēc ekspertu paustā, kapsētas specifiskā enerģija var negatīvi ietekmēt cilvēka dzīvi pat caur fotogrāfijām.

Vai kapsētā drīkst fotografēt tuvinieku kapus

Kapsētā valda zināma negatīva enerģija. Gandrīz visi zina, ka no kapsētas nedrīkst neko nest uz mājām. Tuvinieku vai citu mirušu cilvēku atdusas vietu fotografēšana nozīmē, ka daļa enerģijas tiek paņemta līdzi.

Visi priekšmeti, kas atrodas kapsētā, tostarp kapi, pieder mirušo pasaulei. Tāpēc pastāv uzskats, ka cilvēks, kurš kaut ko paņem no kapsētas, var priekšlaicīgi nomirt vai atvest mirušās dvēseles uz dzīvo pasauli. Jo katram ir sava teritorija, bet mirušo pasaule aprobežojas tikai ar kapsētu.

Tiek uzskatīts, ka, fotografējot tuvinieku kapus, tiek traucēts viņu miers, iespējams, tas aizvaino un satrauc aizgājēju dvēseles –tādēļ viņi var atgriezties dzīvo pasaulē. Saskaņā ar tradīciju kapsētā nav pieņemts aizvērt vārtiņus, lai gari varētu brīvi pārvietoties savā teritorijā, bet fotokameru zibšņi var iztraucēt aizgājēju mieru.

Ja tu vēlies nofotografēt kapavietu, lai nosūtītu attēlu tuviniekiem, kam nav iespēju atbraukt uz kapsētu, tad nevajag to ilgi turēt telefonā vai fotokamerā. Labāk uzreiz nosūtīt un izdzēst.

Kā fotogrāfija no kapsētas ietekmē cilvēku

Mirušo pasaulē nav fotogrāfijas jēdziena, tur jāvalda mieram. Tāpēc, fotografējot kapus kapsētā, var nejauši nofotografēt spokus, kas stāv pie kapiem. Iztraucētās dvēseles var negatīvi ietekmēt dzīvā cilvēka turpmāko dzīvi. Bijuši gadījumi, kad uz kapa fona nofotografēts cilvēks drīz nomira nezināmu iemeslu dēļ. Tautā pastāv ticējums, ka tas, kurš glabā mājās fotogrāfijas no kapsētas, var piedzīvot dažādas nelaimes un pat priekšlaicīgi nomirt.

Fotoattēls no kapsētas, kas tiek glabāts mājoklī, kur aizgājējs dzīvojis, var atsaukt viņa dvēseli atpakaļ dzīvo pasaulē. Tikai tas vairs nebūs cilvēks, bet gan viņa gars, kas var radīt raizes. Tad mājoklī atskan dīvainas skaņas un zīmes, bet ne vienmēr tās ir pozitīvas. Ja miteklī iemājos poltergeists, var sagaidīt dažādas nepatikšanas.

Lasi vēl: Kā pareizi iesālīt gurķus: pieredzējušas saimnieces padomi, lai burkas ”neuzsprāgtu” un turētos ļoti ilgi

Ja tev mājās ir fotogrāfija no kapsētas, tas nozīmē, ka tu vari sev piesaistīt nelabvēlīgu auru. Tas izraisīs ierastā dzīvesveida traucējumus un satricinās mājinieku dzīvi. Viņi var izjust nesaprotamu diskomfortu, trauksmi, vispārējās veselības un miega traucējumus, kā arī uzbudinātību un agresiju. Turklāt mājas arvien biežāk izcelsies strīdi, bet neviens pat neiedomājas, ka vainojama varētu būt kapsētā uzņemta fotogrāfija.

Avots:

rsute

COMMENTS

  • <cite class="fn">........</cite>

    Muļķības, man atmiņu karte un datora stāv mirušās zārks ar viņas seju, un viņas kaps. esmu vēl dzīvs, vēl piemērs, manam krustēva veca albumā stāv vecas bēru bildes. bet viņam jau paris 80g un vēl dzīvs.

  • <cite class="fn">Daiga</cite>

    Tiešām muļķības ar ko sēt liekas bailes. Mirušie neko nejūt un netiek traucēti, ja tie ir kapos. Vienīgi māņticība. Neredzamā garu pasaule gan pastāv. Un ļaunā enerğija ko te min ir ļaunie gari, kam teritorijas ierobežojumi nepastāv. Viņi ir visur, tā pat kā labie. Nevajag nodarboties ar nepareizas informācijas izplatīšanu.

  • <cite class="fn">Anonymous</cite>

    Manas domas ir tādas,tie kas ieliek šādus rakstus ir vienkārši psihi. Viņiem patīk sēt cilvēkos paniku.
    Man pašam arī glabājās bēru ,zārku un kapu,kapakmeņu fotografijas jau kādus gadus sešdesmit(60) un ilgāk.
    Tad jau man vajadzēja sen būt mirušam. Man jau nāk virsū astoņdesmit(80),bet vēl esmu dzīvs.
    Nejau Poltergeists šo te raksta,bet dzīvs vecis.
    Ja pienāks tā stunda tad arī pienāks,nav ko te cepties!!!

Pievienot komentāru