Šo sieviešu vārdu īpašniecēm ir lemts smags liktenis un viņām vajadzēs drosmi lai pieveiktu visus šķēršļus

Daži sieviešu vārdi atstāj ļoti sliktu iespaidu viņu īpašnieku dzīvē. Šie 4 vārdi piešķir sievietei “melno likteni”.

Vārdi atstāj nospiedumu uz personas raksturu. Un daži no viņiem var burtiski sabojāt dzīvi, padarot to nelaimīgu, izaicinošu un ļoti sarežģītu. Ir 4 sieviešu vārdi, kas var darīt ļoti ļaunu viņu īpašniekiem.

Aleksandra

Aleksandra ir labs vārds, bet tikai tad, ja tās īpašniece kopš dzimšanas ir ļoti vāja un slimīga. Tad tas apveltīs sievieti ar labāku veselību un spēcīgu raksturu.

Pārējām sievietēm Aleksandra vārds sagādās lielas grūtības dzīvē. Jā, viņa zina, kā tikt galā ar grūtībām, viņai ir cīņas raksturs, viņa nezina, kā padoties. Bet vārds viņai piešķirs grūtu likteni, kurā viņai būs nepārtraukti jāsaskaras ar dažādām grūtībām, nepatikšanām un nelaimēm.

Diāna

Šī sieviete ir ļoti neaizsargāta, kautrīga un jūtīga. Viņa ir izsmalcināta, maiga un ar jūtīgu dvēseli. Bet tas Diānu bieži padara vāju. Viņa nespēj iestāties par sevi un viņai ir nepieciešams spēcīgs aizsargs, kurš aizstāvēs viņu.

Arī Diānai pašnovērtējums ir ļoti zems, viņa nav pārliecināta par sevi un bieži sevi upurē citu labā. Tāpēc sieviete bieži cieš. Mainiet to un tad viss ies uz labu!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru