Vīrietis pārgrieza 130 kilogramus smagu arbūzu un iepleta acis redzot kas tur bija iekšā

Vasarā vienmēr gribas ēst kaut ko svaigu un sulīgu. Protams, vasarā arbūzs ir vispopulārākais kārums. Šī oga vienmēr ir bijusi ļoti pieprasīta, taču pēdējā laikā selekcionāri ir sākuši attīstīt jaunas šķirnes, kuras sāka atšķirties ne tikai pēc garšas, bet arī ieguva visdažādākās formas.

Tātad, savulaik lielu satraukumu pārtikas tirgos izraisīja kvadrātveida arbūzs. Nu jau cilvēki ir pieraduši pie šādas arbūza formas. Dažiem pat šāds arbūzs liekas ekskluzīvs.

Kādā no vietējiem tirgiem kāds vīrietis nopirka unikāla izskata arbūzu. Viņš bija neticami laimīgs, kad saņēma milzīgu 130 kilogramus smago arbūzu. Mājupceļā viņš ar nepacietību gaidīja, kad kopā ar visu ģimeni varēs baudīt neticami nogatavojušos un sulīgo arbūzu.

Lasi vēl: Bez trikiem! Izvēlies skaitli un mēs pateiksim kāds ir tavs patiesais psiholoģiskais vecums. Man atbilst perfekti!

Patiešām, šāda lieluma arbūzi ir piesaistījuši lielu cilvēku interesi. Acīmredzot arbūza pārdevējs aizmirsa pastāstīt vienu īpaši svarīgu informāciju pircējam.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO un redzētu, kas arbūzam bija iekšpusē

COMMENTS

Pievienot komentāru