Aicina uz gardēžu vakariņām koku galotnēs

Dabas pasākumu producentu un tūrisma uzņēmums The Latvian Element piedāvā baudīt dzīvi ekstravagantās vakariņās starp koku galotnēm kopā ar izcilo dabas šefpavāru Renāru Purmali no raidījuma “Gatavo dabā”. Iespēja vakariņot uz 10 metrus augstas platformas starp koku galotnēm būs jau otro gadu, taču šovasar pasākumi notiks tikai reizi mēnesī un katru reizi svinot kādu mēnesim raksturīgu dabas elementu.

Saulgriežu laikam veltītās vakariņas “Saule, stājies!” būs iespējams baudīt 20. un 21. jūnijā, vakariņas “Liepa, lokies!” notiks 19. un 20. jūlijā, bet kā skaists vasaras noslēgums 30. un 31. augustā notiks vakariņas “Virsi, virmo!”. Papildus servētajiem gardajiem ēdieniem četrās kārtās un piemeklētiem dzērieniem, vakaru papildinās klausīšanās meža skaņu simfonijā, stāsti par dabu, sapņaini brīži un, protams, dziļas sarunas.

Pasākumu cikla “Vakariņas galotnēs” autores ir trīs draudzenes Laura Ansone (“The Latvian Element”), Santa Grīva (“Piedzīvojuma Gars”) un Rota Guļevska (“Dark Soils”), kuras kā meža fejas rūpēsies par īpašu noskaņu, skaistu noformējumu un vakara scenārija attīstību. Pasākuma mērķis ir izvest cilvēkus no ikdienas steigas un rutīnas un ļaut tiem izbaudīt lielisku vasaras vakaru, baudot gan gardus ēdienus, gan brīnišķīgo Latvijas dabas ainavu.

Pasākumi notiks mežā pie lauku mājām Rites, kas ir biedrības “Piedzīvojuma gars” bāze un atrodas Ķeguma novadā, aptuveni 65 km no Rīgas centra. Plašāka informācija pieejama The Latvian Element Facebook lapā un www.latvianelement.com/vakarinas-galotnes .

Pievienot komentāru