Attīroša lūgšana! Tā palīdzēs izlūgt vairāku paaudžu pastrādātus dzimtas grēkus

Reizēm gadās tā, ka pašu nepatīkamāku dzīves notikumu iemesli sakņojas senā pagātnē. Vēl jo vairāk, ne visiem ir zināms, ka radniecības saites līdz pat 12 paaudzei var visai spēcīgi ietekmēt cilvēku dzīves.

Piekrītiet, ka nav iespējams atcerēties visu savu radinieku grēkus 12 paaudzēs. Tieši tāpēc ir tik ļoti nepieciešams skaitīt šo lūgšanu dzimtas attīrīšanai.

Pirmām kārtām, tiem, kas vēlas attīrīt savu dzimtas karmu, vajag 12 reizes viena mēneša laikā apmeklēt dievnamu. Jo tieši baznīca ir tā labākā vieta sarunai ar Dievu. Ik reiz, ienākot baznīcā, jāveic īpašs piedošanas rituāls, lūgšanām izvēloties Jēzus Kristus vai Dievmātes ikonu.

Pirms rituāla kārtīgi jāsagatavojas: vajag iegādāties trīs sveces un sastādīt to cilvēku sarakstu, par kuriem jūs lūgsiet. Sveces vajag aizdedzināt un novietot pie ikonas.

Pareizticīgo piedošanas rituāls

Pirmā svece – par to cilvēku dvēseli un veselību, kas nodarīja jums pāri.

Otra svece – par patiesu piedošanu visiem tiem, kurus esat saticis savā dzīvē.

Trešā svece – par tiem cilvēkiem, kam jūs pats esat apzināti vai neviļus nodarījuši pāri un nesuši ļaunumu.

Turklāt katru vakaru, 40 dienu laikā mājas apstākļos jālūdz savas dzimtas grēku piedošana. Tikai šādā garā ceļā un ar personīgo piepūli var pārraut ciešu saikni ar savas dzimtas vēsturi. Lūgšanas tekstu būtu vēlams iemācīties no galvas, taču var arī lasīt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru