Iespējams, šī būs labākā atbilde tiem, kas tic spokiem; Ja kādreiz sapnī redzēsiet savu mirušo radinieku, tad rīkojieties šādi

Iespējams, šī būs labākā atbilde tiem, kas tic spokiem: eksperti uzskata, ka beidzot viņi ir atraduši iemeslu, kāpēc mūsu mirušie tuvinieki atgriežas un apciemo mūs sapņos.

Droši vien katram ir gadījies sapnī redzēt savu mirušo radinieku, turklāt nereti šādi sapņi var pārbiedēt vai vismaz atstāt smagnēju iespaidu, it īpaši, ja šāds sapnis bijis īpaši reālistisks – uz miega un nomoda robežas.

Šādos gadījumos jūs pamostaties aukstos sviedros un salecaties gultā, nespēdami saprast, kas tad īsti ir noticis. Šādi sapņi parasti ir ļoti spilgti un reālistiski, un jums šķiet, ka patiesi esat pavadījuši laiku šī cilvēka sabiedrībā, neskatoties uz to, ka viņš sen jau ir miris.

Šādu sapņus dēvē par apmeklējuma sapņiem un tā ir ierasta parādība, īpaši ja jūs joprojām apraudat zaudējumu un ilgojaties pēc aizgājēja. Tieši tāpēc daudzi tic gariem un rēgiem, un tic mirušo radinieku neredzamai klātbūtnei.

Neirologs un psihologs Patriks Maknamars saka tā: „Mani vecāki miruši ar viena gada starpību, vairāk nekā 10 gadus atpakaļ. Aptuveni sešus mēnešus pēc katras nāves man ir bijis vismaz viens sapnis ar viena vai abu vecāku klātbūtni. Abi gadījumi nemaz nelīdzinājās parastiem sapņiem. Esmu ļoti reālistiski izjutis visu notiekošo. Es jutu, ka man pieskaras, ka ar mani sazinās, ka tiku apciemots. Man radies iespaids, ka tēvs ar māti sazinājās ar mani no viņsaules.”

Maknamars apgalvo, ka visiem apmeklējuma sapņiem parasti ir kopīgās tēmas, sižeti un sekas:

  • Nelaiķis izskatās gluži kā savas dzīves laikā, reizēm pat mundrāks un veselāks.
  • Parasti mirušie ziņo par to, ka ar viņiem viss ir kārtībā, ka viņi vienalga vienmēr ir mums blakām.
  • Šādas ziņas tiek nodotas telepātiski, nevis mutiski.
  • Parasti šādi sapņi ir ļoti konsekventi un strukturēti, tas nav vienkārši nejaušu tēlu kopums.
  • Pamostoties cilvēks vēl ilgi atceras sapņa notikumus un detaļas.
  • Reizēm šāda sapņa iespaidā cilvēks uzdrošinās kaut ko mainīt savā dzīvē.
  • Pēc šāda sapņa var piemeklēt garīgā apskaidrība vai cilvēks jūtas mierpilni.
  • Tāpat Maknamars ir pārliecināts, ka pat mūsdienu pasaulē apmeklējuma sapņiem ir ļoti liela ietekme uz cilvēku. Daudzi, kas zaudēja savus tuviniekus runā par to, ka šāda veida sapņi ir ļāvuši viņiem ātrāk pārvarēt bēdu un zaudējuma sajūtu.
  • Iespējams, ka apmeklējuma sapņi ir pierādījums tam, ka garīgā pasaule un dzīve pēc nāves tomēr pastāv.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru