5 zodiaka zīmes, kuras zvaigznes oktobrī pasargās no nopietnām problēmām, taču jābut modram, jo…

Oktobrī ne visām zodiaka zīmēm būs grūtības un neveiksmes: dažām izdosies izvairīties no nepatikšanām. Marsa retrogrādās dabas dēļ visiem pozitīvās enerģijas nepietiks, taču jābūt atvērtam un enerģiskam, lai virzītos uz priekšu.

Viss darbs nebūs paveikts ļoti labi. Labākajā gadījumā kaut kas būs jāatkārto vēlāk, sliktākajā gadījumā, to darot, kļūdīsities. Marss oktobra laikā “sacentīsies” ar Saturnu, kas mēģinās palielināt jau tā zemo cilvēka darbības līmeni.

Oktobrī visiem būs grūti tikt galā pat ar uzdevumiem. Centieties šomēnes nenodarboties ar daudz fiziskām aktivitātēm, daudz nesportot, neveicot remontdarbus, necenšaties sasniegt nesasniedzamus augstumus darbā, neieiet konfrontācijā ar ienaidniekiem un konkurentiem.

Arī citu planētu darbība oktobrī neizskatās pārāk optimistiska: Saule visu rudeni izplatīs diezgan negatīvu enerģiju, Venēra – gandrīz visu oktobri, izņemot mēneša pirmo un pēdējo dienu, Jupiters un Urāns arī palielina cilvēku nogurumu, un Merkurs no mēneša vidus pārcelsies uz reverso virzienu.

Tādējādi tajā laikā mums nevajadzēs paļauties uz papildu enerģijas avotu. Tikai Saturns un Neptūns uzturēs labu garastāvokli. Saturns sniegs izturību, iemācīs pacietīgi izturēt grūtības. Neptūns var piedāvāt iespēju aizmirst par savām nepatikšanām (kaut arī ne vienmēr ļoti labā veidā).

Šī mēneša pirmajā pusē Jupitera un Neptūna seksapīls kalpos par iedvesmu Mežāžu attīstībai un viņu sasniegumiem sabiedrībā. Viņi būs veiksmīgi un aktīvi.

Laba enerģija būs saistīta ar pacietību, konsekvenci un tālredzību, ko Saturns dos šiem cilvēkiem. Visbeidzot, viņi varēs risināt ilgtermiņa projektus, kuru rezultāti būs redzami tikai gadus vēlāk.

24.-25.oktobrī Saturna un Venēras “savienība” nesīs veiksmi Vērša, Svaru un Jaunavas zīmes pārstāvjiem. Viņi jutīs, ka viņiem ir spēks tikt galā ar kaut ko nopietnu un ilgstošu, piemēram, izveidojot stabilas attiecības vai uzsākot darba projektu, kas kādreiz nesīs labus ienākumus.

27. oktobrī Mēness un Neptūna savienojums Zivīs stiprinās iztēli un intuīciju, lai tās varētu viegli iekļūt realitātes neredzamajos aspektos un redzēt visas slēptās, nemateriālās detaļas par notiekošo. Šīs zīmes pārstāvji savus mērķus sasniegs tik viegli, ka pārsteigs un iepriecinās visus apkārtējos.

Ir arī citi astroloģiski notikumi, kas nodrošina enerģiju. Tātad, pilnmēness 2. un 31. oktobrī būs spēcīgs enerģijas avots. Viņi dos spēku Aunam un Vērsim. Vislielāko enerģijas pieplūdumu Auns piedzīvos 2. oktobrī, bet Vērsis – 31. oktobrī.

Lasi vēl: Iespējams, šī būs labākā atbilde tiem, kas tic spokiem; Ja kādreiz sapnī redzēsiet savu mirušo radinieku, tad rīkojieties šādi

Īpaši enerģisks Auns būs oktobra pirmajās dienās, un šī enerģija viņus uzturēs enerģiju ilgu laiku. Šajās dienās vienā dienā viņi varēs paveikt to, ko pēdējos mēnešos nav varējuši. Auniem būtu jākoncentrē enerģija uz to, kas jādara, netērējot enerģiju jautrības un pārsteidzīgu risku radīšanai.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru