Kurš jūsu attiecībās ir galvenais? Ja jūsu ”mīlestībā” ir kaut kas no šī, tad visticamāk jūs nebūsiet ilgi kopā

Ja jums jautātu, kā jūs varat noraksturot savas attiecības, jūs atbildētu “normālas”. Jums nav brīnišķīgu brīžu, ko atcerēties, nav tādu atmiņu, kas liek taureņiem vēderā dejot, raksta kokteilis.la.lv

Īstās un patiesās attiecībās tā nenotiek. Ja jūs to neizjūtat viens pret otru un nespējat atcerēties šādus mirkļus, varbūt, ka patiešām nav vērts tērēt laiku….

4. Šajās attiecībās jūs jūtaties “apmaldījies”

Attiecību sākumā var gadīties, ka viss ir mazliet noslēpumaini, “miglaini”, taču noteikti tā nevajadzētu būt pēc kāda laika. It īpaši tad, ja attiecībās jūs jūtaties kā apmaldījies mežā. Ja jūs tā turpināt justies pēc vairākiem kopā pavadītiem mēnešiem, acīmredzot, šis nav īstais cilvēks, ar ko jums vajadzētu būt kopā.

5. Starp jums norit nemitīga cīņa par varu

Egoisma apslāpēšana attiecībās ir pašsaprotama. Taču, ja jūsu attiecībās nemitīgi valda cīņa par “varu”: kam ir taisnība, bet kam – nav, tās nav īstas. Tas nozīmē, ka jums pietrūkst mīlestības vienam pret otru un sapratnes. Svarīgi esat tikai jūs paši un jūsu egoisms.

6. Jūs labi saprotaties tikai seksā

Ja jūs esat viens no tiem pāriem, kas seksā viss ir vislabākajā kārtībā, bet ikreiz, kad jums ir jāizrunājas vai jāatrisina kāda problēma, iestājas katastrofa, tas liecina par to, ka jums nav emocionālās tuvības.

Vienīgais veids, kur jūs jūtaties saprotam otru “no pusvārda” ir guļamistaba. Tas nozīmē, ka jūs esat fiziskās attiecībās, bet tā ir tikai maza daļa no attiecību kopuma.

Lasi vēl: Ir atklāta neiedomājama krāpšana… Pugačovas bērnu surogātmāte vairs nespēja klusēt!

7. Jūs nepazīstat viens otra draugus

Cilvēks, kas pret jums izturas nopietni, vēlas padarīt jūs par savu dzīves daļu, viņš vienmēr jūs iepazīstināt ar saviem draugiem un savu ģimeni. Taču, ja jūs par savu partneri neko daudz nezināt, ir vērts aizdomāties, kāpēc?

Avots:

COMMENTS

Pievienot komentāru