Ak, laimīgie! Šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs īsti veiksminieki visa oktobra garumā

Pienākot rudenim, daudzus pārņem skumjas vai depresija, bet tomēr eksistē  zodiaka pārstāvji, kuriem oktobris ir liktenīgs, jo laimīgās zvaigznes mirdzēs it īpaši koši. Spriežot pēc prognozēm, rudens periods gaidāms mierīgs un būs ideāls laiks jaunām lietām.

Planētu darbība un to ietekme uz Zemi, oktobrī palielināsies vairākas reizes. Mēneša vidus- ideāls laiks priekš sevis pilnveidošanas, kad jebkurus sapņus vai plānus visvieglāk īstenot.

Tomēr mīlas jomā vis būs grūtāks. Venēra atvērs acis cilvēkiem uz viņu problēmām, kuri ir iemīlējušies, un liks ieskatīties uz partneri bez rozā brillēm. Pie tādiem apstākļiem izturēs tikai stiprākie un patiesi mīlošie pāri.

Oktobris nometīs maskas, parādīs patiesību, vēlēšanos un vajadzības katram no mums.Mēnesis ir labs priekš pārdomām, jaunām iepazīšanām ar jauniem cilvēkiem un izvērtēšanu jaunām dzīves prioritātēm.

Kurai zodiaka zīmei oktobris nesīs laimi, harmoniju un veiksmi, lasiet tālāk.

Auns oktobrī kļūs par karali. Liktenis būs žēlīgs pret šo horoskopa zīmi un dāvinās neticamus notikumus. Auns saņems atbildes uz visiem saviem jautājumiem, apkārtējo centieni un motīvi kļūs skaidri. Auna iekšējo balsi neapmānīs un palīdzēs viņam atšķirt nelabvēļus.

Tā pat arī oktobris Aunam dāvinās  iespēju, atklāt jaunas iespējas, pietuvoties saviem mērķiem un saņemt savu ilgi gaidīto balvu. Ar neatlaidību un smagu darbu, Aunam oktobrī būs apbalvojums, saka zvaigznes.

Mīlestībā, Venēra atklās patiesību, no tā zīmes pārstāvji gūs patiesu mīlestību savās attiecībās, harmoniju, mieru un sapratni ģimenē.

Bet vientuļie Auni bez grūtībām sapratīs, pie kā novedīs jaunā iepazīšanās. Oktobrī visvieglāk atšķirt patiesu simpātiju no mantkārības. Tāpēc neveiksmīgas mīlestības fronte apies Aunu ar līkumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru