2018. gada 9. oktobra Jaunmēness, ko sagaidīt no šīs dienas? No kā vajadzētu uzmanīties?

Jaunmēness laiks ir Mēness pārdzimšanas diena, kad notiek tā enerģētiskā „restartēšanās”. Oktobrī Jaunmēness gaidāms 9. datumā, un šis laiks būs lieliski piemērots jauniem aizsākumiem.

Jauns Mēness spēj ļoti dažādi ietekmēt gan pašus cilvēkus, gan visu dzīvo. Kāds izjūt labvēlīgo Mēness ietekmi un spēku pieplūdumu, cits gluži otrādi izjūt diskomfortu. Speciālisti ir pārliecināti, ka Jaunmēness pilnīgi noteikti ietekmē gan fizisko, gan garīgo pašsajūtu, radot cilvēkos apātiju un nespēku.

Toties ezotēriķiem šai sakarā ir savs, jau iesakņojies viedoklis, ka Jaunā Mēness enerģētiku var izmantot savu mērķu sasniegšanai, tas ir vēlmju īstenošanai dzīvē. Tomēr tiksim skaidrībā ar to, ko tieši varam sagaidīt no oktobra Jaunmēness.

Jaunmēness oktobrī: pozitīvie momenti

9. oktobrī Jaunais Mēness atradīsies Svaru zīmē, un tādējādi būs atbildīgs par labklājību finanšu sfērā.

Jaunmēness laiks ir labvēlīgs lietišķām tikšanām un svarīgām pārrunām. Labi veiksies darbos, kas prasa paaugstinātu uzmanības koncentrāciju un atbildību.

Šajā laikā nevajadzētu kautrēties lūgt paaugstinājumu darbā vai algas pielikumu. Jaunmēness vienmēr ir lielisks laiks pārmaiņām. Tieši tāpēc būtu ieteicams pabeigt visus vecus, līdz šim atliktusdarbus un lietas, lai tie netraucētu turpmākai attīstībai un virzībai uz priekšu. Pastāv viedoklis, ka Jaunmēness laikā ir visvieglāk atvadīties no kaitīgiem ieradumiem vai piemeklēt sev jaunu diētu.

Janā Mēness enerģētika sekmēs fiziskās aktivitātes, pastaigas un fitnesa nodarbības.

Šī diena būs īpaši veiksmīga jebkāda veida saskarsmei un komunicēšanai. Jaunas iepazīšanās var pārtapt par ciešu draudzību vai mīlestību.Ja jums nebūs ne mazākas vēlmes pašiem doties ārpus mājām, varat uzaicināt ciemiņus pie sevis un lieliski pavadīt laiku ar sev tuviem cilvēkiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru